@hmvdbrink
De eigenaresse heeft het verhuurd en de huurder heeft het pand gestript en deze lieve eigenaresse belazerd. Het is dus niet meer toegestaan om hier te campen. Wij besloten in overleg met een dame die daar de boel inspecteerde om door te rijden.
Voortreffelijke faciliteiten met zelfs een invaliden toilet en douche. Aardige en behulpzame mensen. Parkeren op gravel of op gras. Men hoort een weg maar dat is niet hinderlijk. Wij hebben de cp opgeslagen onder onze favorieten.
Afgesloten met hek.
De locatie is mooi en het uitzicht is schitterend wanneer je omhoog klimt. De enige voorziening is een toiletgebouw waarvan het onderhoud is overgedragen. Iedereen die hier loopt of fietst gebruikt het gratis maar van campers en caravans die vrijwel allemaal een toilet aan boord hebben en daar overnachten wordt gevraagd om 100 SEK of 10€ in een envelop te doen en die boven in een melkbus te doen. Dus voor locatie 4 en voor faciliteiten 1 ster.
Gastvrije ontvangst door Ulrika, schitterend uitzicht over het meer waar je dicht bij kunt staan, sauna die te huur is, cabins die te huur zijn. Een oase van rust en ruimte. Te bereiken via een gravelpad , ook voor een camper van 7 meter. Heel relaxed en zeker aan te bevelen als uitvalsbasis naar High Chaparall en Nationaal Park Store Mosse. Hier komen we graag terug.
Stilte. Ruimte. Dichtbij Nationaal park Tiveden. Een absolute aanrader. Geen luxe camping maar voor camperaars TOP. Wij zijn helemaal tevreden helemaal na een hike in het NP.
De CP laat campers toe ondanks dat het terrein al vol staat. Het is nu 23..16 uur en er wordt nog steeds luide muziek gedraaid en geschreeuwd. Voor ons niet meer.
Een nacht hier gestaan. Camping was druk, restaurant op afspraak. Restaurant in Seyssel is op zaterdag dicht en twee Italiaanse pizzeria's hebben alleen afhaal. Zwembad gaat om 20.00 dicht. Ligging is mooi aan de Rhône. Vriendelijke meedenkende eigenaren. Prijs viel tegen, camper met 2 volwassenen, 1 puber en stroom was bijna 40€ in het hoogseizoen.
Vriendelijke eigenaar. Geluid weg is niet storend. Plekken zijn weliswaar gras maar bodem is hard. Ruime plekken met privacy ten opzichte van buren. Gestaan tegen de bergwand met links en rechts een haag. Restaurant vlakbij, bakker 1.4 km. Heerlijk rustige plek ten opzichte van een camping. Goede prijs ook. Een aanrader in de Rhône Alpes. 's-Middags om 16.00 uur in het hoogseizoen nog plek.
Een heerlijke locatie, uitmuntende 4G ontvangst, Pipowagen te huur voor hen die geen camper hebben, schommelbank met vuurkorf erbij. Veel ruimte met een beperkt aantal plaatsen. Men kan merken dat de eigenaars zelf camperaars zijn en weten waar er behoefte aan is. Schitterende sanitaire faciliteiten met mogelijkheid om tegen geringe vergoeding gebruik te maken van wasmachine en droogtrommel. Gratis gebruik van magnetron. Heerlijke plek met rust.