@hobybus
April 2026
geweldige ruime plaats verhard of in het gras wij hebben hier heerlijk vertoeft, de camperplaats is inclusief elektra en water gewoon weer top
verrast door de plaats waar we zijn geland, dieren speeltuin geweldig, maar bij de afrekening werd ik niet vriendelijk aan gesproken jammer die camperplaats slaan we over en komen wij niet meer.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

het is er groot parkeerterrein bij een servicepunt je kan er tanken en koffie drinken langs de snelweg voor een overnachting is het een prima plek je kan er ook je wc cassette legen. kortom zie er verzorgt uit en is geschikt om een Nachtje door te brengen je grijs water lozen in de goot die daar voor aangelegd is.
wereld plek om te zijn alleen s’nachts om drie uur in de morgen een hond die maar bleef aanslaan of er iemand voorbij het huis ging in de verte hield mij wel waker voor de rest 10 sterren zowel het terrein als de dorp met zijn gigantische kerk ik zal er de volgende keer weer zijn
5sterren omdat je gratis stroom krijgt. rustig naast een rivier in de relax stand en de zon doet zijn best dat is Portugal Vriendelijk en gastvrij
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie uitvalsbasis om te overnachten wij waren alleen en hebben rustig geslapen de volgende dag door gereden het was koud en guur volgende keer maar het stadje bezoeken
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Geweldig naast de stad een parkeerplaats , parkeergeld via automaat 10 euro 24 uur maar wij betaalde 20 euro voor 23 uur, gebeld op afstand nee u heeft meer dan 24 gestaan dus het weliswaar nietes verhaal begon,wij zijn maar boos weggegaan redenerend achter af mocht het zo zijn dan is het volgende uur aan kosten 10 euro zo ga je niet met toeristen om Landsberg am Lech
gemoedelijk en redelijk voor de prijs die gevraagd word je kan de mooiste plek uitzoeken en elect gebruiken voor een habbekrats kortom het is geen 5sterrencamping maar het voldoet waar die voor bedoeld is
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
de ligging van de camperplaats is goed te noemen namelijk wandeling naar de stad is top MAAR de gehele camperplaats is geautomatiseerd,daar gaat het al mis, Betaald maar automatisch hefboom beleeft dicht stroom voor een uur,gratis water noway ,WC deur ging niet meer open ,wegrijden camper hefboom die niet open ging ,een hoop frustratie wij rijden de volgende keer door