@hoefie

- Buscamper
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 14 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Leuke camping op terugreis van Wallis naar huis. Enkele kilometers nadatbje van de autotr in Goppenstein-Kwndersteg bent. Leuke plaatsen, schoon sanitair. In deze tijd van het jaar w l zorgen dat je zo dichtbmogelijk bij de zijde van de rivier staat in verband met opkomen van de zon, is rond 9.30-10 uur. In de avond verdwijnt deze ook weer om 18 uur
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

leuke gezellige camping midden in de bergen en het mooie landschap. vanaf camping mooie wandeling naar Vir, stuwmeer en via ferrata’s. Gezellig terras, vriendelijke eigenaren die zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Sanitair is niet het modernste maar wordt stap voor stap gemoderniseerd, maar het belangrijkste is dat het proper is en bij wordt gehouden. wij hebben het er 3 dagen goed naar onze zin gehad, het weer was ook nog eens geweldig.
mooie camping met zwwrachoon sanitair en vriendelijke eigenaars. Waren hier half mei en konden zelf plaatsje zoeken, waren op doorreis naar Tsjechië dus maar 1 nacht gebleven.
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

leuke camping op loopafstand winkel en bushalte naar het mooie stadje Cesky Krumlov (goed te plannen met de app IDOS). Schoon sanitair, vriendelijke en behulpzame eigenaar, bistro met lekker eten, nu in voorseizoen vanaf 18 uur geopend
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

in mei hier ook geweest en afgesproken met vrienden die op terugreis waren om elkaar hier te ontmoeten. lekkere ruime plaatsen met keuze van schaduw of niet (zoek maar uit waar je wil staan👍) sanitair is schoon en zoals eerder gezegd is de camping in opbouw, gelukkig houden ze rekening met kampeerders en zijn ze niet volop aan het klussen/herrie maken in deze periode en houden ze rekening met hun gasten. Ideaal voor uitstapjes gratis bus/trein
rustige camping bij klein dorp met lokale bakkers en restaurants en intermarche op loopafstand. Plaatsen omgeven met heggen en toen wij er waren was het erg rustig, ongeveer 10 campers /caravans. sanitair schoon en redelijk warm water. Eigenaar vriendelijk en spreekt ook Engels. 2 nachten verbleven op weg naar het zuiden