@hofstoye_explorers
schone, mooie plek. Ga naar de overkant van de straat voor elektriciteit. 4 ampère, 8 € inderdaad. Een beetje triest. Dat betekent dat er bijna 1000 W is, waardoor het bijna onmogelijk is om elektrische apparaten zoals verwarming, kookgerei, ... aan te zetten.
Locatie is fout. Dit zijn de locatiecoördinaten: (39.2844611, -9.2208676) Er is ook een EV-lader geïnstalleerd. Openbare toiletten met AC 230V-stopcontact. Speeltuin en bar bij de parkeerplaats. Wijzig de locatie alstublieft, want de huidige is niet bereikbaar. Enkele locals hebben geholpen om hier te komen.
in tegenstelling tot vorige reviews is het wel nog open. je hebt wel een camping pass etappes nodig. die kan je hier kopen aan de automaat. de kaart kost €5 en per nacht ook €5. dan de kaart scannen aan de slagboom en het gaat open.
bar is wellicht permanent toe. of wegens renovatie vertelde buurtbewoners. licht spookdorp. enkel volk te zien in de zomer en tijdens feestdagen. de burgemeester heeft idd ‘de sleutel’ en kan de stroom activeren tegen €5 per 24u mooi plekje met speeltuin en sport park. street workout callisthenics. wc en water gratis
doorreis. prachtige gratis plek. inderdaad beetje geluid buiten maar in het voertuig niets van te horen. bakker op wandelafstand genaamd ‘ore gozo’ heerlijk. ook vegan opties. je kan via de lokale moestuintjes een wandelpad door de bossen naar de bakker nemen.
geweldige rustige plek. 2 plekken. max 72 uur. vrij klein. kan lastig zijn om te manoeuvreren.