@holtvoet
Prima camping. 35 pond camper en 2 p
Sitecode: 81908
Wij troffen hier ook geen camping aan. Wel 500 m meer oostelijk een caravanparking. Deze was echter gesloten. Dus toen naar Halidale Touring park.
prachtig uitzicht naar zee en orkney eilanden bij de vuurtoren. klif met papegaaiduikers en alken zichtbaar. Op dit noordelijkste punt van het mainland 10 pond op de parkeerplaats (automaat: eerst # typen). Wij waren er met 5 campers. Buiten de parkeerplaats stonden ook 5 campers waarschijnlijk kostenloos.
Camping bestaat nu 4 jaar. Alles nieuw dus. zeer vriendelijk en geweldig uitzicht over de baai. Geen grote camping dus wellicht vol in het hoogseizoen.
Wat duurder dan gebruikelijk (40 euro in oktober) maar wat wil je ook zo vlakbij het stadscentrum op supertoerische plek met perfecte voorzieningen en ruime plaatsen.
Brave camping. Netjes en zoals overal tot nu toe in Engeland ruime plekken voor campers. 24 p in oktober.
Camping aardig. Vriendelijk, eenvoudig, prachtig uitzicht en het meest bijzonder zijn de neolithische stenen, gestapelde rotsen, een oude mijn en ruines van oude mijngebouwen. Alles binnen een half uur lopen! zie foto's
Genoeglijke camping met alle voorzieningen. 27 pond per nacht. Afgescheiden plekken op terrassen. Vriendelijke eigenaren. Mooie wandeling van 40 minuten afdalend naar het Jurassic Beach. Via charmant Lyme in 40 minuten langs een riviertje weer terug (info camping).
eenvoudige gratis plek op voorwaarde dat 'spent some money in the pub'. wij aten er wat in de pub met 'saterday nicht fever'. Heel gezellig. Grote voordeel: op 20 meter afstand ligt chesil beach en op 200 meter een 17e eeuwse pub waar iedereen bij zo'n de sunset bekijkt maar er wel iets te drinken bij wil
Gratis en met uitzicht op stonehenge inclusief zonsopkomst! Toegang voa de weg 303 komende vanuit het westen. 100 meter op de onverharde weg was door plassen on ondiepe kuilen. Geen probleem als je langzaam rijdt. Op dit deel van de weg ongeveer 10 campers en busjes aanwezig. Goede sfeer. Topervaring.
Idyllisch is het hier zeker. Geen grote camping, prachtige baai en fijne plekken aan het water. Dat laatste geldt vooral nu in het naseizoen. In het hoogseizoen is het hier vol en druk vermoed ik. Geen vaste plekken. Sanitair is verouderd en de prijs 45 euro. Maar het is een prachtplek.
prijzig inderdaad maar is een toeristische plek en verder ok. mooi dorpje
prima plek. Vrij uitzicht over het water. Veel plekken overigens. 30 euro is gangbaar voor Noorwegen