@holven
- 2014
zeer mooie rustige cp in de natuur met ruime plaatsen, goed sanitair. vlakbij natuur domein om te wandelen.,fietsen in de omgeving of naar het prachtige Lorca. wij komen zeker terug.
prachtige cp met veel ruimte, zeer goed sanitair en lekker heet water om af te wassen. wij komen hier al jaren en komen altijd terug wanneer we in de buurt zijn. dik ok
Sitecode: 102092
prachtige lokatie met geweldige engels sprekende uitbater. Voor mensen die houden van de natuur en stilte. in het dorpje alles te verkrijgen. voor ons een super plaats en komen zeker terug.
veel te duur voor wat ge krijgt...voor alles bijbetalen. nooit meer
zeer mooie cp met alles wat ge moet hebben..uitstekende service. Prachtige natuur om te wandelen of fietsen. Een zeer goed restaurant op 4 km. Als ge van rust en natuur houdt de ideale cp. Wij komen zeker terug. Fatima uitstekende gastvrouw.
zeer duur geworden 20 euro, te veel voor wat ge krijgt, slecht onderhouden terrein en sanitaire blok...twee wc's voor alle bezoekers...douches verouderd..spijtig want licht vlak aan de kust
gesloten wegens verbouwingen en niet toegankelijk, wanneer open is niet geweten. Spijtig maar niets aan te doen.
dit is geen camperplaats maar een camping met alle voorzieningen. prijs twee personen 23 euro per nacht..honden mogen niet op het strand. voor de hond nog 3 euro per dag bijtellen.