@hondacbf

2018

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zeer mooie en rustige camping. Zeer vriendelijke ontvangst. We komen zeker terug als we de volgende keer die kant op gaan.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geweldige plek om te overnachten en Kiel of Eckernförde per fiets te bezoeken. Een zeer schone plek. Perfecte toiletten en douches.

Zeer mooie en rustige parkeerplaats Exploitant is erg vriendelijk en behulpzaam

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een hele mooie uitbarsting

Een zeer vriendelijk veld Zeer goede boeking en communicatie via telefoon.

geweldig veld en erg stil Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam Supermarkt ongeveer 700 meter Promenade ongeveer 1,5 km verwijdering mogelijk Vers water inbegrepen Helaas is er nog geen stroom beschikbaar, maar die moet komen. Je mag bij de camper buiten zitten om een boek te lezen, helaas mag je nog geen tafel dekken en buiten eten. parkeerplaats is pas sinds zomer 2022 beschikbaar, maar de exploitant doet erg zijn best

Een superplaats voor een tussenstop Geen afvoer en geen elektriciteit verder een rustige plek

Een mooie rustige en schone camping Supervriendelijke ontvangst We komen zeker terug

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldig veld sanitair top, maar extra betaling via een kaart die ter plaatse moet worden belast en resterend tegoed wordt niet terugbetaald. Prijs 19,50 per dag + sanitair, geen vertrektijd nodig, dus de tijd loopt uit van de 24-uurs slagboom

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Helaas is er geen parkeerplaats voor stacaravans Het is alleen mogelijk om in het hotel te overnachten Maar de keuken is uitstekend 9

Goede standplaats voor één nacht Elektriciteit 2 euro bakker vlakbij Naast een restaurant Het Griekse restaurant is erg vriendelijk en goed

hele mooie plek 2 nachten gestaan op het surfveld Hele aardige mensen daar Restaurant ter plaatse ok Elektriciteit, water en afvoer inbegrepen Douches moeten extra worden betaald Prijzen zijn ok We komen terug

zeer mooie rustige parkeerplaats voor een korte trip geweldige fietspaden door het landschap en de bossen

Goede parkeerplaats helaas erg zacht als het regent. Goede afvoerfaciliteiten. Toilet zeer schoon. Drinkwateraansluiting. Perfecte bakker

Parkeerplaats is goed genoeg je kunt ook af en toe op de normale parkeerplaats staan, jonge mensen zijn erg luidruchtig, maar verder is het ok Elektriciteit 2 € voor 10 uur is geweldig Water mag geen drinkwater zijn? Afvoer bovenaan

super aardige exploitant mooie plek prijs-prestatie verhouding perfect voor fietsers geweldige locatie

de ruimte is geweldig het sanitair moet worden gerepareerd de prijs voor de parkeerplaats is ok elektriciteitsprijs geweldig

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

goede vriendelijke parkeerplaats voor outark stands

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

zeer goede en schone parkeerplaats

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats zeer vriendelijk personeel zeer mooi landschap om te wandelen en fietsen