@hondavfr
- 2017
Stonden in de receptie om te vragen of er nog plaats was en dat was er maar, terwijl erbij de voorzieningen staat dat honden toegestaan zijn vandaar deze camping ook uitgezocht, helaas honden blijken niet welkom op deze camping vandaar maar 2 sterren 🦮
Prima camping met schoon sanitair en een vriendelijk ontvangst, goed vertoeven hier. Met het gratis busvervoer, waar de hond ook in mee mag, zo in het het centrum van de stad. Vriendelijk groet Hondavfr
Zeer vriendelijk ontvangst en prima plek met goed sanitair. Prijs hier op de site klopt niet meer is nu ongeveer 30 euro inclusief stroom en douche. Ik kreeg het nog voor de oude prijs die op deze site staat top service dus. Vrg Hondavfr
Mooie rustige camping en nieuw sanitair en ruime plekken, vriendelijk ontvangst en broodjes service, in de biergarten kan met goed eten en drinken voor een zeer nette prijs. Ik betaalde voor 1 persoon en hond 23 euro inclusief alles. Een aanrader vriendelijk groet Douwe
mooie camping aan het meer, nkc korting hier alleen geldig voor als je met twee personen bent, als je alleen bent geen korting ????
Goede plek met genoeg voorzingen en ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Restaurant aanwezig, maar wel kleine kaart. Zwem meer op de camping. Prima plek om te vertoeven.