@hoppie
Lid van Campercontact sinds 2020

prima plek aan het water. niet heel idyllisch restaurant is snackbarkwaliteit wel heel aardige bediening Wi-Fi niet sterk genoeg om tv te kijken goed viswater douchen met muntjes.
ruime plekken maar geen zicht op water. Alleen bereikbaar met smalle paadjes langs brandnetels. En aan campingkant kun je niet aan het water zitten. Als je dit niet belangrijk vindt is dit een prima camping.
We waren eerst bij de camping. Daar was de begroeiing zo groot geworden dat je vanaf de camping geen water meer zag. met hele smalle paadjes kon je nog aan het water komen. deze cp geprobeerd. fijne grasplaatsen, ook voor grotere camper. direct aan het water. Allemaal inclusief stroom voor 8 euro. prima systeem voor in en uitrijden. niets gehoord van weg. goede fietsmogelijkheden
leuke campingweide toiletpapier én zeep aanwezig bij toilet. wat maakt het uit om 20 cent te betalen voor warm.water. zo wordt het ook minder verspild. idem voor douche. Wij vonden het eten in de bistro niet bijzonder. voor een snackbar prima.
ontvangst super vriendelijk. toiletgebouw prima 7 km fietsen van centrum Breda keurige plaatsen. ruim en afgebakend met heggen. moet je van houden. als het lekker warm.is en je buiten kunt zitten is er veel lawaai van de autoweg
prima verzorgde camperplaats. Vriendelijke havenmeester. beetje in industrieterrein. 2,5 km van centrum Leeuwarden.
super vriendelijke ontvangst met uitleg en kaarten van de omgeving. alles aanwezig. Schoon toilet, warme douche. Douche 1 euro . betalen in potje. op basis van vertrouwen. Leuk dat dit nog kan. Ruime plekken op gras. Alles in de buurt. Zee op 18 km.Amsterdam 22 km en Haarlem 6. leuke omgeving om te fietsen.
prachtige groene camping. fijn grasveld om te staan heel vriendelijke ontvangst gratis WiFi super sanitair douchemuntjes krijg je gewoon erbij leuke buurt om te fietsen. beheerder doet niet moeilijk als we de volgende dag niet op tijd weg zijn. neem de tijd om nog te fietsen adviseert hij. dus waarom geen 10?
Duur en ongastvrij. We reizen deze zomer met de tent en moesten een plek uitzoeken op een open veld, pal in de brandende zon, terwijl het 38 graden was en er heel veel lege plekken in de schaduw waren. Geen discussie over mogelijk. Ligging parkachtig, bij meertje. Heel veel muggen. Leuk restaurant naast camping (bierstube).
Een klein parkje. Vlakbij een supermooi strand. Vlakbij was een gratis cp, deze was echt minder mooi. Dus wij dachten ( op deze app stond richtprijs 17 euro ) liever op zo'n leuke camping. Maarre de prijs was 30 euro zonder elektriciteit met 2 personen
plek was kort bij centrum. geen haven noch havenmeester in de buurt. geen voorzieningen dus. alleen stroom, geen water. vanaf 20.00u een hangplek met drank, keiharde muziek. jongeren gooiden alles in de struiken en maakten onwijs veel kabaal. om 23.30 vriendelijk verzocht of ze de muziek wilden uitzetten. ze zijn toen na 15 minuten vertrokken
Hartstikke leuke gastvrije camping. Sanitair prima. Prijs ook goed. Niks van te zeggen. Voor 2 nachten 2 personen incl elektrisch 35 euro. Ruime plaatsen. Vaste gasten. Deze waren ook heel vriendelijk. Prachtige omgeving om te fietsen. Lekker eten bij het Raedhuis in het dorp. Snap niet waar mensen over zeuren.
Splinternieuwe camping/camperplaats. Mooi aangelegd en veel sfeervoller dan camping Etna in de buurt. Zeer aardig personeel. Minpuntje: camping ligt direct naast een asiel: veel geblaf dus. Kies je plek tactisch uit...
Sitecode: 20252
Als je houdt van intieme, kleine, eenvoudige campings, is dit misschien niet de geschikte camping voor jou (heel veel voorzieningen, inclusief animatie). Maar wij waren er in het voorseizoen (mei) en dan is het heel rustig en merk je niets van de grootheid. Ligging is werkelijk sprookjesachtig: wat een uitzicht!! Leuke tip: ga vanuit Trapani met boot naar eiland Favignana en huur daar een fiets.
Leuke, eenvoudige camperplek met fenomenaal uitzicht op zee en op rolafstand van het pittoreske Scoppello (leuk voor ontbijt of aperatiefje op het pleintje). Vriendelijke oude eigenaar spreekt geen woord Engels (en wij geen Italiaans), maar gaf ons een gratis lift naar de startplaats van de wandeling in natuurgebied Orientate dello Zingaro (zeer de moeite waard: wandelingen van 2, 4 of 6 uur).
Prachtig gelegen: camper direct aan het strand (als je stroom wilt, moet je wat verder van zee). Wij waren er in de meivakantie en het was heerlijk rustig. De voorzieningen (disco, restaurant, enorme hoeveelheid sanitair) doen echter vermoeden dat het hier in het hoogseizoen overkookt. Zeker doen: vlakbij camping liggen klei-achtige stenen die je kunt gebruiken als 'modderbad' of gezichtsmasker.
Kleine, gezellige camping met veel schaduw, direct aan een mooi zandstrand. Wij waren er in voorseizoen (mei). Lekker rustig, maar volgens de superaardige (en goed Engels sprekende) eigenaresse in juli en augustus akelig druk. In campingwinkeltje wordt olijfolie van eigen familie verkocht. Camping dichtbij ruines van Selinunte.
Mooie kleine camping. Je staat tussen de tientallen olijfbomen. Douchen met muntjes. Receptie heeft de vriendelijkheid niet echt uitgevonden... Dorpje is op loopafstand, maar een beetje viezig en vergane glorie. Verder weinig te beleven in directe omgeving. Vooral een handige camping voor een dagje Palermo, met bus of trein (trein was bij ons echter 'under construction').
Prima camping met schitterend uitzicht over zee. Met een steil trapje sta je binnen twee minuten op het strand. Sanitair is verouderd, maar voldoet. Douches zijn zonder dak, dat is wel bijzonder als het regent. ;-) Leuk om te doen: wandel vanaf de camping via een kustpad in 45min naar centrum van het pittoreske Cefalu. Ook een goede uitvalsbasis voor wandelen in de Madonie.
Alles perfect. Tram op 100m. 12 minuten naar centrum. Superaardige eigenaars. Schone douches en toiletten. Wij betaalden in oktober zonder stroom 16,50 per nacht met 2 personen. Konden overal met euro betalen. Wisselen op camping ging ook tegen prima koers.
Prima plek als uitvalsbasis naar Amsterdam. Voor 24 euro met 2 personen zonder stroom was het fijn geweest als de wifi werkte. Ook een tweede saniservice was niet overbodig met zoveel campers.