• Camperlocaties

@hotte49

Ja
2009

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We kwamen hier op een zondagmiddag aan. Helaas was de bodega gesloten, maar een jonge vrouw verwelkomde ons en legde ons de nieuwe standplaats uit en liet ons de nieuwe badkamer zien. De plaats is echt heel mooi, schoon, rustig en omgeven door de natuur. De plaats verdient eigenlijk 6 sterren en meer, maar kan slechts 5 sterren toekennen. We zijn op weg naar Portugal maar de terugweg brengt ons 100% hier terug. Bedankt !

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Deze ruimte is niet langer beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Geweldige plek, alles wat je nodig hebt. De dame in de toeristische info, in het Castello was zeer goed advies. We maakten een wandeling op de Cami del Rec in fel zonlicht, een gemakkelijk pad naar de bergen. Het enige nadeel is de vervelende hond die 's nachts blaft.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Eigenlijk verdient de plek helemaal geen punt. De musical besteedt al jaren veel geld, maar de parkeerplaats is naar beneden gekomen. De plaats is vies, aan de goede kant staan veel lege flessen en het ergste is de parallel aan de parkeerplaats die leidt naar de snelweg. Geen einde aan lawaai, dag of nacht, of je nu voor of achter staat. Voor zelfs € 8.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zeer mooie plek aan de Waal en direct aan de veerboot en op het fietspad. Het zou moeten worden gecontroleerd door de veerboot maar vaker of iedereen zijn parkeergeld van 8 euro betaalt. Een ander probleem is verwijdering. Ik heb net gezien hoe onze Nederlandse buurman zijn cassette uit de camper haalt en in de Waal kantelt . Ik heb nog nooit zo'n zooitje gezien.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Alles was geweldig, zeer rustig en centraal gelegen plek. U kunt naar rechts en links rijden op prachtige fietspaden door het bos en op veel plaatsen naar de zee. Het strand is schoon en het zand zoals poedersuiker. We komen terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

De plaats is absoluut geweldig. De afzonderlijke plaatsen worden gescheiden door heggen, sanitaire voorzieningen tot de modernste en meest vriendelijke exploitanten. 10 sterren wissen

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We hadden geluk en een van de vijf plaatsen was nog vrij. 4 jaar geleden waren we hier al een keer eerder en het werd zeer gewaardeerd. U kunt de fiets aan beide zijden, twee restaurants en een Spar supermarkt op loopafstand. Op de laatste zondag van september is er in een muziekfestival, heb je ervaren. Sorry, geen V / E, maar is gewild anders te lang.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prachtige plek, kan het schattig stadje te voet worden bereikt. U kunt naar beide kanten is ideaal om te fietsen en saai is nooit want elke paar minuten enorme passerende schepen. Helaas is er geen V / E en de veerboot direct gelegen tegenover een beetje vervelend, maar de ruimte wordt aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Eigenlijk is het een prachtige plek en we wilden een paar dagen blijven. Toen we uit onze fietstocht, die naast ons een stacaravan kwam, deze bestond uit drie kinderen. Het kan bogen op een grote tent onder ons, zodat we nauwelijks aangekomen bij onze camper. Een korte tijd later, 11 kinderen waren in de tent naast de deur. De extreme lawaai duurde tot 23 uur en 5 uur was de slaap van de nacht is voorbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We wilden om te ontspannen voor een paar dagen, maar op de baan is lawaai voor de kinderen de hele dag en de extreem luid, bijna ondraaglijk. De plaats is mooi en de dame bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Na een dag gingen we weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie en rustige plek, naast het pannenkoekenhuis. Super pannenkoeken, zeer vriendelijke service, alles was geweldig.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Sitecode: 11972

Prachtige plek. We betaalden 9 euro per persoon en hebben het gebruik van het wellness-centrum (sauna, zwembad, etc.). Internet werkte.