@houtumj
Sitecode: 20733
Wat een prachtig plekje. Mooi gewandeld vanaf de camping zo de natuur in en dan.... als klap de vuurpijl, lekker eten en drinken in het restaurant, super aardige mensen. De Volmolense vlaai kan ik ook van harte aanbevelen.
21-12-2022 gereserveerd via hun eigen website, bij aankomst was er geen plek,volgens de juffrouw aan de receptie dit bleef ze volhouden in steeds luider Duits. jammer, een slechte ervaring.
1 min puntje voor campers zijn de plekken te klein (zeker voor grote campers) bovendien is de route naar je plekje krap i.v.m. de bomen op de camping
Wat een heerlijke plek. aanrader is landgoed Hackfort op 5 km.fietsen daar zijn prachtige wandelingen uitgezet. Zutpen ook op fietsafstand. We zijn op deze camperplaats 2 keer geweest en het zal niet de laatste keer zijn.
Goede plek om in de bossen te fietsen. de camping zelf is niks speciaals. Wel hebben we ons geïrriteerd aan de zeer beperkte openingstijden van de receptie. Ik was zeer verbaasd toen ik om 1 uur de envelop met de betaling in de brievenbus wilde doen, kwam de baas snel uit zijn kantoor waarop met grote letters, GESLOTEN stond.
We stonden op een steenworp vanaf de mesthoop. Heel veel vliegen en stank. Dit eens maar nooit meer.
De vorige beschrijving klopt nog steeds. Zeer smal, en veel overhangende takken.
15 sept waren we hier. s'nachts rustig. Grote parkeerplaats, 22 cent per persoon per nacht,te betalen in de envelop in de brievenbus van de burgemeester duwen. Gratis internet bij het gemeentehuis. p.s. niemand van de Fransen betaalt, kampeergedrag geld ook niet voor iedereen, denk ik.
grote camping, internet 300mb gratis (werkte s'avonds slecht) ,water voor de camper 1 euro 50 liter. met een hand de knop van de douche blijven indrukken, anders komt er geen water. jezelf wassen is dan minder gemakkelijk
De slagboom stond open en bleef open staan. De beheerder nergens te vinden. Tot half 2 in de nacht af en aan rijdende auto's. Onveilig gevoel. Acsi dat was tot oktober vertelde de beheerder. 21 euro per nacht betaald, maar ja er is weinig keuze eind november rondom Parijs.
wij waren hier 1 en 2 sept 2017, ACSI is hier onbekend, dus geen korting (staat wel in het boek) santair is wat spartaans en voor vuilwater is er geen afvoer. waterpas stellen is bijna onmogenlijk eten in het restaurant is eenvoudig. kortom te duur, maar ja het kasteel maakt veel goed en op korte afstand van de ferry
wij waren hier 15 mei & 16 mei het was nog koud,buiten het seizoen, maar werden toch van elektra voorzien super vriendelijke mensen, en wat een uitzicht!!!
06-04-2016. Nette, rustige camping, mensen zijn zeer behulpzaam, kortom top.