• Camperlocaties

Partner van

@hrj-Silbeek

2011

Een locatie beoordeeld—17 dagen geleden

Prettige en schone camping met fijne sfeer. Tijdens ons verblijf eind februari veel langkamperders uit Duitsland en Nederland. Plekken met water en stroom zijn ruim, sommige zijn ingericht op lange combinaties. Voldoende sanitair. Prachtige omgeving, diverse (gemiddelde) wandelingen vanaf de camping. Eigen wijn wijn en honing te koop.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Bij aankomst niet helemaal duidelijk, er staat een bordje geopend. Je kunt het terrein oprijden. Daar bevinden zich plekken vermoed ik, maar bij doorrijden links om het huis zijn meer plekken voor grote en kleine campers en caravans. Mooi uitzicht en zwembad. Sanitair prima, maar bij ons bezoek niet heel schoon. Trulli op 15 minuten lopen. We betaalden €25 en mochten van de dankbare eigenaar een fles wijn kiezen.

Sitecode: 20516

Prettige camping, heerlijk meer met voldoende zitgelegenheid. Hou rekening met kosten voor parkeren (trailer, auto). Voldoende schaduw, goed uitgangspunt om Rome te bezoeken.

Sitecode: 20892

We stonden hier eind mei een aantal dagen direct aan het meer. Daar zijn een aantal grote plaatsen. Wel iets verder lopen van toiletten en watertappunt. Zwemmen oogt niet aantrekkelijk, maar er is een fijn zwembad. Er is een ouder, maar schoon gebouw met heren en dames afdeling. Twee grote ruimtes met toilet, wastafel en douche. Iets verder (50 meter) is een groter gebouw met moderner sanitair. Vriendelijke eigenaar, mooi fietsen rond meer.

Sitecode: 19808

We staan hier nu 4 dagen. Het is een oase van rust na de drukte aan de kust onder Salerno. Een heerlijk zwembad, vriendelijke eigenaren en alles keurig verzorgd. Eten wat de pot schaft op het terras is een belevenis met een prachtig uitzicht richting de zee en lekker eten. Het park Cilento is een prachtige omgeving met voldoende mogelijkheden voor uitstapjes.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Heerlijke verzorgde camping in laagseizoen. Tussen eind december en eerste week januari erg vol. (reserveren). Goede faciliteiten die al zijn benoemd. Strand en plaats zijn goed lopend te bereiken. Lidl en supermarkt op 5 minuten fietsen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

wij stonden hier 31/12-3/1/24. Andere CP en campings in Peniscola waren (nagenoeg) vol. Hier genoeg plaats. Prima voorzieningen en dicht bij strand. Kasteel op loopafstand. Omheind door riet/bamboe en daardoor prettig tussen al het beton. Zeer redelijke prijs inclusief tb 8,40

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Op 29 december 2023 hier gestaan. Betaalstation (nog steeds) buiten werking. Sanistation niet gebruikt, maar ziet er niet fris uit. Overdag rustig, eind middag loopt het vol. Rustige plek aan rivier. Fietspad voor de deur. Mooi fietsen tussen de rijstvelden en flamingo’s ook nu nog te zien.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne, rustige plek met 8 verharde plekken. De weg geeft tot 22 uur enig rumoer. Losplaats vuil water. Kosten 5 euro per nacht. Verblijf medio juli.