@hugotje
- Ford capron Anders
- 2014
- Ford
- Integraal
Grote camping met meer waar geen honden mogen zwemmen het was 30° 😢, plekken vonden we wel klein je staat nl in een soort taartpunt, dus weinig privicie, wel een gezellig restaurant in de buurt , lijkt wel of je op ibiza zit. Groot schoon sanitair. Een voldoende omdat de hond niet kon zwemmen en de plek een raar iets was
Sitecode: 91994
gezellige mooie camperplaats , lieve eigenaren die ook even langs kwamen of alles naar zin was, top hoor , mooie schone sanitair en een gezellige kroeg met live muziek, super gezellig, mooie omgeving om te fietsen , was helemaal TOP
per ongeluk reden wij deze camping op, het was de bedoeling om naar de gemeente camping ernaast te gaan, uiteraard was deze goedkoper, maar toch een beetje geluk bij een ongeluk, want toen het weekend begon liep het daar vol met gezinnen motorclubs enzovoort, wat ook inhield dat het een zooitje werd, daar hadden wij gelukkig geen last van hier. En er is een Nederlandse beheerder die alles netjes onder controle hield. het sanitair is wel oud 😞
wat hebben wij het hier fijn gehad zeg, echt genoten van de ezeltjes, en Dick ook een fantastische gastheer, heb je iets niet, nou Dick heeft het wel hoor,mooie schone sanitair , we hebben een top tijd gehad. eigenlijk wilde ik niet vertellen 🤫 want straks wordt het hier zo druk dat we zelf niet meer kunnen staan 😭😂