@hugovanrijn
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Het is een rustige camperplaats maar daar is ook alles mee gezegd. Geen mogelijkheid om afval weg te gooien en de serviceplaats ziet er niet uit. Een hogedrukspuit zou wonderen verrichten om dit een beetje schoon te maken.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plaats, alles functioneerde naar behoren, de brug over lopen en je bent in Breisach.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hebben hier 2 nachten gestaan, aan het water. €90 incl, stroom. Behoorlijk aan de prijs. Vriendelijke ontvangst. Mooi wandel en fiets gebied.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij moesten €22 betalen voor 1 overnachting, de douches waren vrijgegeven dus geen gedoe met een kaart. Stroom werkt op muntgeld.
Juni 2026
De plaatsen zijn niet erg ruim maar de locatie is verder prima. Betalen kan alleen contact, dus niet met de card. Prima startplaats voor wandelingen. Voor 2 nachten betaalden we €74.
Mei 2026
Prima plaats om te staan, geschikt als startplaats voor wandelingen bv naar Monschau. Als ze de afvalbakken nu ook nog regelmatig komen legen is het nog beter. Sommige plaatsen hebben stroom, toiletten zijn ook aanwezig alsmede een serviceplaats.
De ervaringen die hiervoor staan kan ik bevestigen. Voor 1 overnachting met een camper met stroom ,2 personen plus hond €32. voor dat geld mag je meer verwachten. Eigenaar is bijzonder vriendelijk en gaf aan dat de camping in 2023 is overgenomen en inmiddels de riolering en stroom zijn vernieuwd. Maar al het verdere is zeer gedateerd.
Wij betaalden bij de automaat voor een camper van 7,50 m met 2 personen 420 Noorse kronen. Dit is inclusief elektriciteit. Wifi zit er gratis bij.
prima camperplaatsen voor een nette prijs. sanitair is oud maar wel schoon en voldoet. douchemunten krijg je bij de receptie. Epe op loopafstand en tegenover Eperwoud is een prima restaurant.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plaats om te staan voor het geld. Water kost €1 maar na 2 gieters stopt het, waarschijnlijk werkt het met een tijdschakelaar.