@hugoyo
- 2018
ik vind geen loospunt voor het chemisch toilet...

We staan hier heerlijk in de schaduw onder de bomen! Ik vind enkelbeen loospunt voor grijs water, geen stroom, geen chemisch toilet loospunt. Maar de rust en de schaduw maken alles goed! het dorpje op wandelafstand...
niet te begrijpen dat zo'n mooie stad als Offida geen goede CP heeft. Dit trekt er idd niet op. Wij zijn doorgereden, nochtans hadden we de avond wel in de stad willen doorbrengen.
we hebben hier 3 nachten gestaan. Onze conclusie: een super camping met super strand op 50 meter afstand. Ook het restaurant verdient een pluim. Alles prima in orde!
Sitecode: 19967
Geen probleem om deze CP te bereiken, maar het onderhoud laat nog steeds te wensen over. Er is een servicepunt om chemisch toilet te ledigen, er zijn kranen in de muur om water af te tappen. Maar de elektriciteitspunten hebben nog steeds geen stroom. De plek om grijs water te lozen is nog steeds niet bruikbaar, maar dit kan wel via de waterroosters op de parkeerplaats. Het centrum van de stad is vlot bereikbaar.

Sitecode: 102058
CP hoog in de bergen (1000 m +) met geweldig uitzicht over het gebergte. Geen voorzieningen, enkel panorama! Licht hellend geasfalteerd terrein. Steile klim tot boven, lijkt me niet aangeraden voor campers langer dan 7 meter. Zeer rustige nacht gehad!
goede plek om de historische binnenstad te bezoeken, bovendien onder dichte bomen die de zon tegenhouden. Maar de services ontbreken. Het lozingspunt is momenteel afgesloten voor gebruik.
je krijgt een toegangscode voor een plaats met stroom én voor de toegang tot het servicepunt door aan de automaat een kaart van 15€ te kopen. Selecteer het nummer waarin de kaarten zitten. Indien je enkel het servicepunt wil gebruiken koop je een kaart van 7€. Maar de servicekaart moet je dus niet kopen als je de kaart van 15€ kocht, dan zit dat inbegrepen. Er is nog geen douche en toilet op de CP, die container komt nog...

als je van rust houdt en temidden van de natuur wil verblijven, dan ben je hier op je plek. Slechts enkele verharde plaatsen voor campers, verder een grasveld voor tenten. Goede sanitaire voorzieningen. De patron is van het type 'no nonsens', maar zeer vriendelijk. Het leven kan eenvoudig zijn!
Wij verbleven 1 week op camping am niemetal met prachtig herfstweer. We voelden er ons al snel thuis, zeker dank zij Wil, de uitbater die steeds vriendelijk en hulpvaardig was. Bovendien een mooie streek om te wandelen en te fietsen!
Sitecode: 19539
we stonden hier slechts 1 nacht om Cartagena te bezoeken (met de fiets). Warme ontvangst. ik was op zoek naar een spaanse propano gasfles, die ik hier gewoon kon kopen. Zelfs met hulp voor de aansluiting van de ´regulator´ die ik elders kocht. Gewoon goede bereidwillige hulp hier, waarvoor dank. Een aanrader!
GA HIER NOOIT STAAN! vandaag is hier ingebroken in onze camper en alle waardevolle spullen werden gestolen. De parking is niet beveiligd en de politie kent deze plek als zeer gevaarlijk voor inbraak. jullie zijn gewaarschuwd!
Geweldige camperparking: keuze tussen plaats (met stroom) voor het gebouw of plek op een zeer grote weide (zonder stroom) achter het gebouw. Lozen cassettetoilet gratis.

chemisch loospunt is een ware schande: onverzorgd, vuil en vies, geen water! Een schande voor Hasselt!
Locatie op het einde van België, zeer rustig en groen. In de 'voortuin' van de gastfamilie. Vergoeding zelf te bepalen, stroom inclusief.