@huisjeweltevree
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Wij hebben hier 2 nachten gestaan, was rustig. we werden vriendelijk ontvangen, prachtige camper plaats, met verschillende dieren, ook de vogeltjes tjilpen er op los, het lijkt wel een paradijsje, mooi gebied. groetjes Gerard en Nel.
vriendelijk ontvangst door Nederlands sprekende dame, die is s Morgen's aan wezig, verder is alles al gezegd. fijne camping.
Een hele fijne camping, vriendelijk ontvangen door Tako en Juanita, wij hebben hier een week gestaan met veel plezier, mooie gezellig boulevard, gezellige plaats, keurig sanitair, alles aanwezig, een camping om op terug te komen, bedankt voor de fijne tijd die wij hebben ervaren. groetjes Gerard en Nel.
prachtige camping, met mooi zwembad, keurige sanitair, vriendelijk personeel, wij hebben hier bijna 2 weken gestaan, en komen hier graag terug, was wel heel erg rustig, maar het was buiten het seizoen, bedankt voor het fijne verblijf.
Sitecode: 52012
leuk plekje keurige wc, douche, electra water, je kan zelfs de camper wassen, wij betaalde,12 euro inclusief.
2021
prachtige camping, vriendelijk ontvangst van Nederlandse stellen, mooi zwembad en prachtige douches en toiletten, echt een aanrader, wij hebben er een week gestaan.
vriendelijk ontvangst, spreekt goed Engels, mooie plaatsen in een mooi bosrijke omgeving.
wij staan hier nu voor 9 dagen, het is een prachtige camping, schoon, met een prachtig zwembad, ik raad deze camping aan.
2018
Mooie camping, maar wij zijn voor 2 nachten 107 euro kwijt, dat viel tegen.