@hunnc
- 2019
- Rapido 8066DF Ultimate line
- 2025
- Integraal
Wat een azijnzeikerds zitten erbij hier, bij deze recensies! Ja, er komen treinen langs, maar die hoor je nauwelijks, je hoort ook boten voorbij varen en daar storen die mensen zich blijkbaar niet aan. Stadsgeluiden?…af en toe hoor je een sirene, nou en? Beste mensen, wij komen hier nu voor de 2e keer en het is een prima camping, lekker dicht bij de stad, prima sanitair en een heerlijke bistro ( deze keer niet gegeten) Dus…niet meer zo klagen!
Wij kwamen hier aan op 17 juni en er was nog beperkt plek. Gelukkig nog een fijn plekje( lees: met schaduw, want het was 35 graden) kunnen vinden. Ondanks dat het lijkt alsof het in een woonwijk ligt, is dit een super rustige camping. Brood bestellen in de ochtend, bij de bar kun je lekkere broodjes eten en het restaurant zit direct naast de camping. Naar het stadje lopen is ongeveer 15 minuten en goed te doen, langs het meer. Top camping!!!

Nog steeds hetzelfde oude sanitair en camperplaatsen. Kijk uit voor (te) laag hangende takken.
Prachtige camping, kan niet anders zeggen. Alleen hadden wij ons verheugd op de fietstocht naar Estepona…fietspad langs het strand stond er in een review. Helaas vergeten te vermelden dat je regelmatig borden tegenkomt dat je er niet mag fietsen of zelfs helemaal niet in mag. Op een gegeven moment kun je alleen door over de A7. Wij zijn teruggegaan!
verrassend leuke kleine camping. Perfecte ligging, voldoende horeca in de omgeving, zelfs een ontbijt café om de hoek. Het feit dat ze zich inspannen om verstandelijk gehandicapten een plek te geven is de 5e ster waard. Heerlijk, geen honden !!!!’
Wij kwamen hier aan op vrijdag 3/10 en zouden maandag weer verder gaan. Wat een héérlijke camping, nog nooit zo’n mooi plekje gehad! Een oase van rust met een prachtig uitzicht over het water. We zijn er 2 dagen langer gebleven. Een lekker restaurant/snackbar op de camping, je kunt er alleen niet dineren, maar een late lunch is ook prima! Dame bij de receptie is erg vriendelijk. Eigenaren Nederlands , maar hebben wij helaas niet ontmoet/gezien!
Sitecode: 19766
Nieuwe voorzieningen en grote camperplaatsen (150 m2). Voor 25€ pn inclusief electra !
We stonden hier 4 nachten laatste weekend oktober 2024. Als de wintertijd ingaat stopt de broodjesservice en veranderen openingstijden. Prima gratis wifi op de camping. Uitstekend sanitair. Prima fiets en wandelmogelijkheden in de omgeving. Centrum/Altstadt op 5 km.

Gelukkig het laatste jaar dat we in het hoogseizoen gaan camperen (onderwijs) Ook fijn dat we een plek op het oude en rustige deel hebben (E106) , voor de was moeten we naar een ander deel van dit vakantiedorp. De prijzen zijn wel iets anders geworden. Wij hebben een classic plaats met water/stroom, € 62 per dag, 2 personen.

We sluiten ons aan bij alle goede reviews. Plek op het hoogste punt gehad voor 3 nachten. Schitterend uitzicht over de vallei. Per fiets naar de grotten bij Postojna, leuke en veilige route, slechts 10 km. Wij gebruiken de app Mapy.cz die fietsroutes begeleidt. Wel een batterijvreter maar veel gemak van.
We delen alle positieve posts. Alle plekken max. 600 Watt aansluiting.

Vriendelijke ontvangst. Wij waren hier drie nachten, mochten zelf een plek uitzoeken. Sanitair is minimaal, van douchen wordt je nat, je kleding ook want je tasje moet je maar beter buiten hangen. We betaalden € 18 inclusief stroom. Er zijn in dit gebied meerdere camperplaatsen , het lijkt allemaal verouderd gedt ook de hotels. Verder een prima plek als je van het strand en de zee houdt
Kan alle goede commentaren bevestigen. €32 per nacht, zorg ervoor dat je kunt levelen, meeste plaatsen lopen af. Zeer milieuvriendelijke camping met ondergrondse reservoirs voor warm water en gescheiden watersysteem voor toilet/douche en drinkwater. Ideale plek als tussenstop naar Italië. De basiliel van Ottobeurenis een ‘must see’.
Aardige camping maar verouderde gebouwen m.u.v receptie/snackbar. Hoogteverschil op de camperplaatsen, levelen maximaal. Watertappunten niet op terrein aanwezig. Centrum Aarhus prima met de fiets te bereiken, veilige losgelegen fietspaden. Tram en bus op loopafstand. Openluchtmuseum Den Gamle By aanrader.

Sitecode: 52082
Wij waren hier het hemelvaartsweekend. Op vrijdagavond organiseren de enthousiaste beheerders Anouk en Leon een barbecue. Prachtig wandel en fietsgebied. Met een ebike fiets je in een uur naar Gulpen/Valkenburg. Grote plaatsen, zorg ervoor dat je een normale 220 stekker bij je hebt.
Een prachtige camping om met je camper/caravan te staan! Het was er vrij rustig toen wij er waren. Voor mij veel nostalgie, omdat ik hier zo’n 45 jaar geleden ook een aantal jaren achter elkaar ben geweest, als puber! Heel veel veranderd, maar het Gardameer is geweldig mooi… schitterend weer en heerlijk eten! Hier komen wij nog eens terug👍
We waren hier in de meivakantie. Om 16.15 u nog net een plek met faciliteiten. Toiletgelegenheid tussen 8 en 20 beschikbaar. Voor €2,50 kun je van de douches in het zwembad gebruik maken. Erg druk op de ‘vrije plekken’ waarschijnlijk door een kampioenschap dat dit weekend plaats vindt.
Camperplaats il Serchio wordt gerund door 1 man, Andrea en hij doet alles alleen! Het sanitair wordt 3x per dag schoongemaakt, met de Italiaans slag, maar het is redelijk schoon! Een prima plaats om voor 2 of 3 nachten te verblijven. Wel erg jammer dat het (kleine) restaurantje bij de camperplaats, dicht was, bij gebrek aan bemanning. Tegenover camperplaats zit een pizzeria… goed kijken, is vanaf de weg niet te zien. Heerlijk gegeten!

Wij waren er aan het slot van 4 weken trekken door Noord-Frankrijk, Loire streek, Luxemburg en brachten de laarste drie dagen hier door. Deze camping komt bij ond in de top 2. Eigenaars zijn enthousiast en ondernemend. Er wordt veel in verbeteringen geïnvesteerd. We komen zeker terug.
Prachtige camping heel dicht bij Luxemburg-stad. In 20 minuten op de fiets in de binnenstad. Wil je met het OV naar de stad of door Luxemburg reizen…bus, trein en metro zijn helemaal gratis, je stapt in en je bent weg! Nederland kunnen wij dit ook?Camping heeft mooie grote plaatsen, sommigen liggen wel in de zon. Het sanitair is perfect, goed schoon en een heerlijk muziekje erbij als je op het toilet zit of als je je aan het douchen bent😅

Gedateerde camping. Alle watertappunten afgesloten op het achterse deel van de camping. Sanitair echt onvoldoende. Meeste kranen in wasruimte afgesloten. Gestabiliseerde camperplekken grind opgebracht.
Prettige verblijf gehad. Plaatsen met eigen water en afvoer. Sanitair gedateerd. Voor € 36 per nacht mag je meer verwachten. Mooie omgeving.
Keurige camping. Camperplaatsen verhard soms krap. Heel veel te ervaren in deze omgeving.
Wij waren er in een hete droge periode. Prima verblijven, standaard voorzieningen oké. Snelle wifi gratis op camping en in het hele stadje. Heerlijk gefietst, Amboise is een aanrader.

Rustige thema camping. Volop vernieuwing aan de gang op alle kampeerplaatsen eigen wateraansluiting en afvoer. Sanitair is gedateerd maar schoon. Wifi tegen betaling. Entertainment ma-vrij. Veel te ontdekken in de omgeving. Menhir fietsroute. Strand op 2 km. Er is 1 wasmachine.
Sitecode: 20334
Superleuke, rustige camping vlak bij Brugge. Op de fiets goed te doen. Brugge is echt heel mooi. Camping meer als doortrek, maar zonder kinderen ook goed voor iets langere tijd. Mooi sanitair!
Een mooie, rustige camping. Als je achteraan staat, is het ver lopen naar het sanitair, wat schoon is. Helaas geen wc-papier, dus vergeet je rol niet. Fietsen naar Dieppe hoeft niet over de drukke weg, er loopt een fietsroute (Veloroute du Lin). Wel goed kijken waar je kunt starten, wij hebben het als een avontuur ervaren. Geen zin om te koken…friet en broodje cheeseburger is verkrijgbaar.

Sitecode: 19245
Wat een mooie camping ! En wat leuk om te horen dat dit familiebedrijf eerst op de plek was waar nu de Floriade is. Een prima plek om Almere en Amsterdam te bezoeken. NS dichtbij.
Fantastisch verblijf bij Carla en John. We komen terug.

Een schitterende locatie bij de mooie stad Salzburg waar je vanaf je plek op kijkt. Fietspad rechtstreeks baar het centrum. Prima sanitair. Minpuntje de wifi die de eerste drie uur inbegrepen is, slechte kwaliteit. Volgens de eigenaar te duur om te verbeteren, ach wat zijn we verwend in ons NL. Fan van de Sound of Music ? Dan moet je de Fräulein Maria Byciclr tour doen!