• Camperlocaties

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

prachtige camper plaats nog nieuw lekker Kleinschalig -gezellig goede prijs inc alles goede vriendelijke en behulpzame gezellige eigenaars die weten wat een campernaar nodig heeft met oud/nieuw 🕛 nacht werd er een feestje georganiseerd met uiteraard bubbels 🥂 nieuw prachtig ruim Sanitair warm water afwassen- top wasmachine ook geregeld voor als je lang weg bent handig en gratis ook nog. ze hebben nog genoeg plannen,dat komt goed. aanrader.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

prachtige ruime rustige camper plaats schaduw/geen schaduw mogelijk zeer vriendelijke receptie nette schone douche voor €1,- ben je weer top wc betaald €0,50 maar hebben de meeste aanboord zo wel ook en te legen voor aan en schoon/vuil water leeg en vulbaar dicht bij vliegveld- géén hinder van dicht bij snelweg- ook géén last van wij komen weer x terug prijs ook gunstig geprijsd 😆

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

nette plaats rustig in de avond ruimte genoeg en ja,vol =vol al zijn er 200 plekken this gratis 😀😀wie is daar nou niet dol op behalve de Nederlandse comperaars? gewoon 2 nachtjes staan en weer door,heeft iedereen plek

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

mooie nette camping iets te duur in vergelijking met andere mooi Sanitair warme douche na lang rijden- meeste campings staan op open in de site,maar bij aankomst gesloten- deze gevonden 2 nachten gestaan je kunt mooi wandelen in de buurt grote stad 1x geweest /genoeg veel vaste bewoners- niet aanwezig veel huisjes ook niet thuis 🙃 zelf plek uitzoeken geeft ook mijn voorkeur op een staanplaats

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

prachtige staanplaatsen mooi uitzicht over de zee 2de x dat we hier waren speciaal voor gereden heel goed Sanitair en warme douche vriendelijke ontvangst,kwamen nu voor 1 dag werden er weer 3 net als vorige x niet duur- november 25 - €26,50 2 personen camper en de dog inc stroom. mooi wandeling kan je hier maken in het "verloren" dorp naast de camping. waren we 20 jaar jonger,wisten we wat we moesten doen 1 min puntje, de trein 🙃

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

prima terrassen camping smalle uitdaagt weggetje er naar toe uitzicht over zee vandaag 13 oktober 2025 22 graden 8 uur smorgens in het zonnetje heerlijk wakker worden =genieten je kan heerlijk wandelen 2 uur links af 1,5 uur rechts af vanaf de camping over mooi strand/beton pad nu niks meer los,maar daar komen we ook niet voor 23 euro per nacht inc stroom 2 persoon en de dog je mag zelf je plaats uitzoeken groter dan 6-7 niet aan te raden

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prachtige schaduw rijke plekken ook op het kiezelstrand een hartelijke welkom je wordt na je plaats gebracht hoge bomen met dichte kruinen=geen tv ook niet gemist prachtige zonsondergang elke avond Groeten steiger-jan.nl

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

ziet er dood triest uit enkel paar Hollanders die de rivieuws niet hebben gelezen ontvangst is prima. lijkt wel een verlaten dorp op zich maar goed we komen hier voor de zon die was er wel gelukkig op naar de volgende camping kan niet overal mooi en goed zijn Groeten jan