@hymer-denn
Mooie ruime plaatsen een nieuw toilet gebouw inschrijven via tablet gebruikte stroom te zien op de tablet, je betaalt na wat je hebt gebruikt een eerlijk systeem 👍

de bewegwijzering naar am lettelberg is momenteel niet te gebruiken. er wordt nog gebouwd. vanaf Brilon hele hoofdstraat doorrijden,onder spoorviaduct door meteen rechtsaf bordjes volgen dine

wij hebben deze plek als onveilig en benauwd ervaren te veel campers tussen 2 loodsen in. met de neuzen naar elkaar toe, zodat iedereen vooruit kan wegrijden. Dine

een fantastische kleine cp rustige plek gezellige gastheer en vrouw lekkere eitjes hier komen we vast een keer terug dirken neeltje
Camperplaats gesloten, komt niet meer terug. Je kunt nu op de camping überhaupt staan, let op 30 tm 40 euro per nacht 😘
Familie Janssen Zo hoor een camperplaats er uit zien. Een cijfer 10. Alles aanwezig wat je nodig bent mooie ruimte om de camper genieten van de zon. En ook nog een doosje eieren ondanks de tegenslag wat betreft de kippen 😘 Hopelijk gebeurt het niet weer, veel succes met het bedrijf blijf gezond dat is het aller belangrijkste. Groet Neeltje en Dirk uit IJlst
Volgend ons zit in deze cp wel potentie, alleen zijn de plaatsen te dicht op elkaar, tussen de cp 1 plaats afsluiten,, en dit duidelijk aangeven, je zult zien dat er meer campers blijven staan en niet door rijden wij camperen al 10 jaar en hebben veel camperplaatsen advies gegeven, 80 %heeft ons advies opgevolgd met positief resulta
Hier gekeken vandaag, wij vonden ze veel te dicht op elkaar staan waarom niet een paar plaatsen minder ook en wat meer tussen ruimte iedereeen veel meer plezier Gauw doorgereden Dine

Prachtige cp veel ruimte net een stukje privé, rustige omgeving veel vogel geluiden prima sanitair mooie fiets omgeving de prijs is inclusief stroom, een tip stroom apart berekenen veel campers hebben zonnepanelen de prijs 3 euro naar beneden, dan heb je meer campers We komen terug Dirk en Neeltje
We vonden dat de campers te dicht op elkaar stonden waarom niet met voorkant naar perenbomen, als je niet in de rij staat heb je weinig privacy op de ander plaatsen mooi toilet gebouw let op de twee afstappen. Voor bril dragers

Wij kwamen op 19 sept om een nachtje te staan .we vonden het zo’n rommel dat we gauw doorgereden zijn.
rustige omgeving vriendelijke en behulpzame eigenaar, prima sanitair verder alles aanwezig wat een cameraar nodig heeft. mooie fiets omgeving.
prima plek voor de kleinkinderen voor activiteiten Met opa en oma
een prima plaats cijfer 9 is het zeker waard. hartelijke ontvangst, ruime plaatsen zelf uitzoeken. prima voor vis liefhebbers, ruim uitzicht over de weilanden. Pasen 2019 voor het eerst open gegaan. dorp centrum winkels 5 minuten op de fiets. komt in aanmerking van de camper plaats van het jaar .
1 september 2018 rustige mooie plaats, veel luwte, mooi oud dorpje met supermarkt, alles op loop afstand, ameland 3 kilometer naar boot, alles aanwezig op sanitair gebied. goed schotel bereik.
Hier 2 nachten gestaan op 21 en 22 april 2018 prima plek mooi om te fietsen en wandelen goed sanitair vriendelijke mensen
Rustige plek naast fierljepbaan met gebruik van sanitair goede uitvalsbasis fietsroute rond de meren naar Elfsteden supermarkt dichtbij nieuwe houtstad museum in aanbouw bij de houtzaagmolen de rat.
Dit is een geweldige plek we zijn hier voor de tweede keer en de plaats groeit. Leuke ,enthousiaste,vriendelijke mensen. Toilet en douche, WiFi aanwezig. Alles wat je als camperaar graag wilt
Voor de 2de keer hier. Stonden op het eind aan het water,je hoort de trein wel maar is niet storend. Eerder vooraan gestaan, daar vonden we de auto's wel storend lawaai op de klinkerweg. Een prima plek met mooi sanitair. Diverse fiets en wandel gelegenheid en viswater voor de deur.
Een fijne rustige plek; sanitair schoon en lekkere douche; prachtige omgeving en mooie fiets en wandelmogelijkheden vlakbij een zwemstrandje en goede WiFi ontvangst. Zeer zeker een aanrader in de friesche walden.
Mooie camping met verharde camperplaatsen. Vlakbij meertje en strand mooie fietsomgeving alles aanwezig dorp vlakbij supermarkt we waren hier in juni.
Zijn hier 4 dagen geweest in juni; prachtige goed verzorgde plek met alles aanwezig, zelfs wasmachine droger. Mooie slecht weer voorziening; vriendelijke mensen en dat alles voor maar €12 een aanrader.
Deze plek is fantastisch! Op 1-9-2015 hier gestaan. Zeer vriendelijke mensen. Sanizuil aanwezig. Prettige prijs. Mooie omgeving te fietsen. Neeltje en Dirk