@hymerAG
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Begin september rustige camping. Vooral campers. Sanitair schoon. Helaas nauwelijks warm douchewater. Werd na opmerking niet beter. Zwembad ondanks grote hitte per 1 sept gesloten. (Week 34-36 graden)
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De camping is goed onderhouden. Zelf plek uitzoeken. Grote plekken. Sanitair is redelijk. Schoonmaak redelijk. Vriendelijke receptie. Op 22 aug bijna leeg. De camperplek is aan een forse snoeibeurt toe. Toont nu onverzorgd. Basis is goed. Gray is in verval. Vrijwel aaneengesloten verlaten winkelpanden in het centrum. Trieste aanblik. Dat viel tegen. Fietsen langs de Saone ri Heuiley is best aardig, hoewel stuk van 13 km over drukke autoweg
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rustige plek om te overnachten. 's Nachts stil. Centrum 5 min lopen. Goed restaurantje Le Rustique goede prijs/kwaliteit. Escargots en traditionele Franse keuken, maar ook pizza's au feu de bois/dunne bodems. Bakker en goed koffie adres Brasserie Jeanne ď Arc. Alle verzorging voor de camper oké
Uitstekende plek aan rivier. Borne met drinkwaterkraan en kraan voor toilet. Loospunt voor toilet. Ruime plaatsen. tarief incl toeristenbelasting nu €9,10 per 24 u. Verblijf zonder beperking. Geen stroom. Toilet open tijdens openingsuren van het Themapark en de horeca (horeca vrij toegankelijk/heerlijk terras aan het water). Dorp 10 min lopen. Veel restaurants etc. vrijdagmorgen grote markt. Boules baan op de CP Plaatsen op gras en op gravel.
Momenteel alleen geopend voor zelfvoorzienende campers. Tarief €5 wordt 's morgens opgehaald. Legen vuil water en wc mogelijk. Water voor drinken nu niet 100% betrouwbaar vlgs de ambtenaar. Heerlijk rustig groen terrein. Bij GR 34 en voie verte langs de prachtige kust en cap Frehel. Plevenon op loopafstand. Bakker/slager/epicerie/creperie. Mooie stranden/zonsondergangen. Zal ws juli/aug weer camping met voorzieningen worden.
Wat een nare plek. Heel krap op elkaar. Kwamen eind vd dag aan om de volgende dag het Chateau te bezoeken. Lagen nog te slapen toen we 's morgens 9.20 u een bericht kregen dat we uiterlijk 10.00u de cp moesten verlaten ivm onderhoudswerkzaamheden. Moesten toch tarief voor 24 uur betalen. Klacht ingediend bij CCP, maar na 3 weken nog geen enkele reactie gehad. Advies: ga op de camping ernaast staan. Iets duurder. Ruime plaatsen.
Afgaand op de reviews zijn we erheen gegaan, maar niet gebleven. Wij vonden dat iedereen erg dicht op elkaar staat. Weinig privacy. Wat opvalt is het onafgebroken verkeerslawaai van de weg naar Avignon. Vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 19330
Voor 8 campers een ruime verharde plaats. 's Nachts erg rustig. Avonden wordt er tot laat jeu des boules gespeeld door groepen uit het dorp. Erg luidruchtig. Radio voortdurend aan. Het is niet toegestaan (mededeling aan de ingang) aan overnachters op de camperplaats om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Er zijn nog 2 campings, waarvan 1 bij de toegangsbrug van het dorp. Geen winkel gezien. Wel horeca/beperkt open.
Voormalige camping municipal. Geheel CCP geworden. €15.24 per nacht incl verzorging/water/douches/toilet/was en afwasgelegenheid met goed warm water. Tijdens verblijf in aug 6 nachten werd dagelijks schoongemaakt. Grote plaatsen afgescheiden door heggen. Zon of schaduw te kiezen. 's Nachts zeer stil. Markt Chateaudun do en za ochtend. Loopafstand centrumplein 30 min. Kasteel en Grotten. Fietsen langs de Loir. Kano verhuur. supermarché buiten dorp
let op: Dit adres is voor leden van France Passion. Melden vóór het oprijden in de Cave is verplicht.