@hymerke-B
Lid van Campercontact sinds 2020
wat hebben we weer genoten van onze vierdaagse. Vooral de rust en de mooie natuur primeert. De topplaats is zeker verdiend, mooier en beter kan niet voor de echte kampeerders. Wij komen snel weer terug.
Veel te duur. voor wat het is
Zeer rustige en mooie plaats, dicht bij om Haute-Villers te bezoeken, het geboorte dorpje van Don periont de ontdekker van de champanjej en tevens zijn begraafplaats in het kerk.
Gewoon een rustige parkeerplaats op een paar honderd meter van café Mie Maan
Wat een locatie, hadden een mooi plekje uitgekozen tussen de bomen, met zicht op het water en de witte zandstranden. Met een paar palm en olijfbomen, die kortelings weer moeten gaan overwinteren. Stro-rieten parasols en dan hadden we ook nog strak blauwe hemel en 21 tot 26 graden op 19-20-21-22 september. Hoe mooi kan het zijn.
Een hogere score dan 10 mogen wij niet geven, maar Marc en Rina verdienen ze wel. Ze doen er alles aan om het de camperaar zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hopen alvast dat ze in de toekomst nog steeds een plekje voor ons vrij hebben, want wij komen zeker nog vaak terug.
Wat afgelegen, heel rustig als je van de natuur houd. Superplek.
Rustige plaats. Werden vriendelijk verder geholpen door Robert Allait. Hij heeft lekkere champagne.
Behulpzame jongen aan de betaalautomaat, een beetje overlast van de Mac-Donalds maar wel mooie afgebakende plaatsen.
Idyllisch dorpje met een zeer rustige kleine camperplaats.
Hele goede camperplaats, vlakbij de burcht een bezoek meer dan waard. Bakker op wandelafstand.
Vonden wij niks, zijn doorgereden.
Mooi dorp met een goed restaurantje. Rustige camperplaats, helemaal geen overlast van de weg.
In de natuur , heel rustig en afgelegen aan een wandelbos. Superplekje.
Rustige plaats net buiten de veste van het stadje. Mooi wandelen over de veste in de vorm van een ster.
Mooie plaats aan het water, vlak bij het fietspad, voie-verte aan de Maas
Plaats voldoet aan alle punten . Dank aan de gemeente.
Heel rustig gelegen CP . Ideaal vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. Bezoek zeker de stad Tongeren. Zulke plaatsen zijn er tekort. Dank aan de stad Tongeren.
Veel te duur en een kale plek
Mooie haven met gezellig stadje.
Mooie en rustige plaats met mooi en winkeltje. Goede fiets mogelijkheden.
Tussen Kerstmis en Nieuwjaar op deze rustige locatie verbleven. Geweldige gastvrijheid, mooie omgeving om te wandelen en te genieten van de stilte. Marc en Rina, doe zo voort. Wij komen zeker terug.
Mooie plaats aan de Maas, wordt veel gebruik van gemaakt door campers op doorreis.
Prachtige en zeer rustige plaats, mooi om te wandelen en te fietsen, vriendelijke en heel behulpzame eigenaar. Heerlijke kersen in de aanbieding en lekkere wijn. Mensen die van rust houden een ideale plek.
Mooie en rustige plaats
Goede en rustige plaats. Zeer mooi om wandelingen te maken en goede eetgelegenheden. Enkel dat er weer campers zijn die hun vuil water laten lopen. Ga dan naar een op een plaats waar voorzieningen zijn, anders wordt er weer een plaats gesloten en dat zou jammer zijn. Dus camperaars doe het zo als het moet AUB.
Wat een rust, 100% genieten van de natuur.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooie stadje plaats goed voor overnachting
Mix parking aan mooi rustig stadje goed voor overnachting
Mooie plaats aan de rand van het ommuurde stadje.Bekent om zijn wijn Montefalco.
Mooi plaats, wel druk in de winter. mooi gezellig dorp met veel mogelijkheden.
Rustige plaats in een gezellig dorpje. Kan je mooi wandelingen maken.
Al enkele malen op camperplaats geweest en telkens top.Mooie verzorgde plaatsen ,en niet te vergeten zeer goede wijnboeren in het dorp met goed betaalbare wijnen. Parkwachter is zeer vriendelijk en staat altijd klaar . Ook gas verkoop.
Sitecode: 20731
Mooie en rustige camperplaats ook plaatsen mogelijk op camping, veel wandel en fiets paden . 2km van centrum met gezellige winkels .
Mooie en veilige plaats om te overwinteren..
Wat een mooi plaats om te wandelen en te genieten van de natuur.
campers staan veel te kort naast mekaar ,stadje en kasteel zeer mooi.Maar veel te duur voor camperplaats.
Hier geweest,zeer mooie omgeving om te wandelen rond het meer veel natuur . Enkel iets te duur.
Rustige plaats aan de jachthaven en een vriendelijke haven meester.
Mooie plaats naast het park, mooi om te fietsen.
Goede plaats om stad te bezoeken. Ook controle door politie dat er geen auto's op camperplaats parkeren.
Prima plaats , enkel de prijs iets te duur.
Goede plaats, zeker museum bezoeken.
Saaie parkeerplaats maar wel een mooi schildersstadje. In de zomer veel schilders aan de binnenhaven.
Mooie plaats op een klif met zicht op zee. Half uurtje wandelen tot op het strand.
Prachtige plaats en rustig voor overnachting. Mooi stadje.
Stadje met de beste Bourgogne wijnen, camperplaats Oké
Hier gestaan op doorreis naar het zuiden, verkoop ven lekkere wijnen en een rustige staanplaats
Grote plaats met een goed eetgelegenheid. goede plaats voor grote campers
Hier gestaan bij doorreis naar het zuiden,vriendelijke cava boer en rustige overnachtingsplaats.
Vriendelijke eigenaar en een supperplaats voor de streek te ontdekken.
Goed voor overnachting op doorreis.
Top plaats met mooi grasveldje naast de camper, en dat voor deze prijs.Zeer goede wijnboeren in het centrum.
Verzorgde plaats, in de zomer wel druk.Goed om de Biesbossen te ontdekken met boot of met de fiets.
Sitecode: 20675
Verzorgde plaats , vriendelijke havenmeester . Mooie fietsomgeving
Verzorgde en mooie plaats. Een gezellig centrum. Vriendelijke eigenaar. Zeer mooie fietsroutes.
Hier geweest in aug 2017, zeer goede en verzorgde camperplaats. Ook zeer vriendelijk ontvangst.Supperrrrrr.
Wat een vriendelijk ontvangst op een rustige plaats. Bij een bakker met het beste en gezondste brood van heel Nederland. En op een locatie met super mooie fietsroute's.
Een pracht van een locatie, super vriendelijke en behulpzame eigenaars. Dit zijn mensen met het hart op de juiste plaats. Wie van rust, wandelen en fietsen houdt is dit de ideale camperplaats. Bedankt Ad en Sid voor alles.
Super rustige plaats,zeer vriendelijke eigenaars en mooi om te wandelen en fietsen. De herten komen s'avonds tot op 40 meter van de motorhome, dit is echt genieten van de natuur.
Mooie en rustige parkeerplaats. Wc en water op openbare parking 100 meter verder. Het is een mooi dorpje met een 50 inwoners en een lekker restaurant, uitgebaat door Belgen, super lekker. Dorpje is boven op de berg met een stijgings percentage van 18%. Komen zeker terug.
Bedankt Rotselaar voor deze mooie plaats
Mooie plaats aan kanaal, zeer vriendelijke eigenaar. Mooi dorpje met veel terrasjes en gezellige winkeltjes. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Zoals deze plaats mogen er meer zijn.
Goede plaats en mooie omgeving. Goed om te wandelen en te fietsen. Zeker de wijnkelder bezoeken.
Perfecte plaats, zeker om te fietsen over de oude spoorlijnen die super zijn aangelegd. De bakker in het dorp is alle dagen open. Niet te vergeten, een zeer vriendelijke beheerder. En dat allemaal voor 5 euro per dag.