@hypotje
- 2019
- Iveco Daily
- Iveco
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

een heerlijke plek om even tot rust te komen. een vriendelijke dame ontvangt je graag. er was geen stroom maar dat is voor ons geen probleem. verder geen voorzieningen. voor 25 cent per liter is er water te halen uit de bron. in de rivier is het heerlijk te vertonen met warm weer. de kippen en eenden lopen om je heen. het is een gezellige ontspannen boel.
groot mooi redelijk vlak terrein. uitkijkend op de bergen. restaurant aan de overzijde. perfecte plaats voor een overnachting
mooie plaats met een leuk kasteel ernaast. goede voorzieningen. ruime plaatsen. erg groen en veel rust.
een mooie en rustige plek om te staan. goed onderhouden met een leuk zwembad ernaast. hier betaal je voor de nacht 4 euro. mooie omgeving om te fietsen. geen voorzieningen maar deze zijn in de buurt te vinden. genoeg prullenbakken voor het vuil
een heerlijke plek. rust en kabbelt stromend water. werden netjes te woord gestaan en mochten gratis staan. geen voorzieningen. toch een top locatie.
2023
goede loosplek maar geen water aanwezig
een heerlijke rustige plek. de bakker is weg maar er zit een goed restaurant. lekker eten aan het water onder de bomen. geen voorzieningen
helaas was de plek overgenomen door een grote groep zigeuners.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden