@hypotje

Ja
2019

een heerlijke plek om even tot rust te komen. een vriendelijke dame ontvangt je graag. er was geen stroom maar dat is voor ons geen probleem. verder geen voorzieningen. voor 25 cent per liter is er water te halen uit de bron. in de rivier is het heerlijk te vertonen met warm weer. de kippen en eenden lopen om je heen. het is een gezellige ontspannen boel.

groot mooi redelijk vlak terrein. uitkijkend op de bergen. restaurant aan de overzijde. perfecte plaats voor een overnachting

mooie plaats met een leuk kasteel ernaast. goede voorzieningen. ruime plaatsen. erg groen en veel rust.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

een mooie en rustige plek om te staan. goed onderhouden met een leuk zwembad ernaast. hier betaal je voor de nacht 4 euro. mooie omgeving om te fietsen. geen voorzieningen maar deze zijn in de buurt te vinden. genoeg prullenbakken voor het vuil

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

een heerlijke plek. rust en kabbelt stromend water. werden netjes te woord gestaan en mochten gratis staan. geen voorzieningen. toch een top locatie.

goede loosplek maar geen water aanwezig

een heerlijke rustige plek. de bakker is weg maar er zit een goed restaurant. lekker eten aan het water onder de bomen. geen voorzieningen

helaas was de plek overgenomen door een grote groep zigeuners.

een heerlijke rustige nacht aan het water. sani ligt er nog uit maar dat is geen reden om hier te gaan staan. meerdere picknick tafels staan klaar om te gebruiken. voor rust en kalmte, zeker aan te raden

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

een mooie rustige plek om te staan. geen voorzieningen buiten de prullenbakken die er zijn. heerlijk wakker worden met op de achtergrond de geluiden van de dieren uit het park. mooie omgeving meg waterpartijen. van de naast liggende weg, weinig last gehad.

een hele mooie plaats, heerlijk genieten van de ruimte. stonden naast het gras wat meer mogelijk heden bracht. de nacht (zaterdag/zondag) was tot 4 uur wat gehorige door de aanwezige disco op afstand.maar wij konden goed slapen. je kunt goed eten in het dorp.

een geweldige plaats. voorzieningen aanwezig. redelijk vlak. mooie museums in de buurt. er is een spookachtig gedeelte bij het spoor waar enkele locomotieven en wagons zijn gestald voor verval. een mooi en spannend plekje.

een plaats met betaalde voorzieningen. beetje een grauwe plek maar met genoeg ruimte.

rust, stilte, heerlijk slapen. mooie plaats m te overnachten. is een parkeerplaats voor de tuinen die zeker het bezoeken waardig zijn. geen voorzieningen. wij zijn niet aangesproken dat we er stonden.

nadat we al eens eerder waren geweest waren we nu verrast. nieuwe bestrating voor 4 camperplekken met borden. omgeving is om heerlijk te lopen. water is te halen bij het zwembad.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

een zoals beschreven een leuke hippie camping. heerlijk gestaan. simpel sanitair. loosplek voor toilet waar je met emmers ook je spoelwater kunt lossen. plek voor de vuilnis was even zoeken maar is voor bij de weg. mooi gebied en heel vriendelijk personeel. helaas was de prijs omhoog. 19,00 ex stroom is aan de hoge kant.

mooie plaats om te verblijven. konden heerlijk op het gras zitten. zeer rustige nacht gehad en gewekt door de vallende ezels een stukje verder door. je kunt er goed wandelen. uiteindelijk stonden we hier met drie campers.

mooie goed verzorgde verzorgings plaats. miste alleen een prullenbak. water, stroom was allemaal aanwezig.

Sitecode: 19560

op een regenachtige dag hier gestaan. wel blokken nodig. mooie uitvalsplek. stond een auto op de camperplek waardoor wij op een busplaats zijn gaan staan. in deze tijd mogelijk. in de nacht uilen gehoord. gehele nacht veel verkeer waardoor slapen wat minder is.

mooi opnieuw aangelegde plaats. 24 uur 18 euro. loos plaats en water aanwezig. heerlijk rustig geslapen. gratis stroom. ruime plekken. vanuit de alkoof heerlijk uitzicht gehad voor het slapen gaan. mooi wandel gebied.

een mooie plek om in de hoek lekker naast je wagen van de avond te genieten. regelmatig verkeer wat best hard kan rijden. in de nacht was onrustig. mooi om bij de brug te kijken. goede uitvalbasis voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

een mooie rustige plaats. stonden met vijf wagens. wegens Carona was het sanitair gesloten. wel de afwas ruimte was beschikbaar. deze werd meerdere keren gereinigd. Gastvrouw was gastvrij. kregen informatie mee uit de omgeving. meerdere routes in de buurt. overdag zijn de motoren en auto's goed te horen maar niet storend. Goed vertoeven. Aan de accommodatie te zien ook voor kinderen.

bij aankomst eerst alles gelost en water gepakt. uiteindelijk was alles gratis. op de plaats staande, brak de hemel open en stond alles onder water. met water schoenen en de hond, veel plezier gehad. heerlijk rustig geslapen. de oude stad is leuk om doorheen te lopen. vlakke ondergrond alleen snel een sloot bij regenval. volgens de buurman gebeurde dit regelmatig.

aankomende waren er enkele campers breed uit gaan staan waardoor er geen plek meer was op de officiële plaatsen. uiteindelijk zijn we de nacht ingegaan met veel meer campers dan toegestaan. er is geen controle. rumoerig door in de nacht aankomende campers. voorzieningen zijn netjes en goed. mooi gebied om te wandelen. goed eten in het restaurant.

mooie plek. mogelijkheid het toilet te gebruiken bij het zwembad. eventueel kun je evenzo water halen daar. rustige plaats waar je prettig kunt wandelen. verbleven daar met een camper en een hond.