@i447
Lid van Campercontact sinds 2019
- Carado
een prima plek. Een beetje luidruchtig, en veel rotzooi in de buurt, maar het is gratis, de goede ruimte, het is dichtbij winkels en gratis vullen / legen (direct bij het hondenpark).
Als je lawaai van honden, reeën, kippen, hanen en veel last van mensen en balspelende geluiden tolereert (geluiden kwamen vlak bij het hek), kun je hier blijven. Lieve eigenaren.
zeer mooie rustige plek Geen internet
emtying voor grijswater als u ongeveer 250 m verder rijdt, door Burfjord Fiskemottak
We kunnen de zwarte dumping niet vinden. maar greywatereump en water ok
het is een erg leuke plek, maar vanaf vandaag is het GESLOTEN omdat en de CORONA, onbekend voor hoe lang
kon niet blijven. de politie kwam en zei dat het gesloten was.
Goede plek met goede beveiliging. Als er veel campers tegelijkertijd zijn, is het een beetje moeilijk om elektriciteit te krijgen. Je moet een sleutel (in het benzinestation) krijgen om te openen voor water op de stortplaats met zwart water.
zeer mooie plek voor alles wat je moet bezorgen, om sleutel te worden voor toiletgebruik, en ze moeten openen voor het water van binnenuit, voordat je het buiten kunt gebruiken, maar zeer goede faciliteiten. voelde me veilig, 3 andere kampeerders
heel mooie plek om te vullen en legen bleef echter niet overnachten, zodat ik daar niets over kan zeggen
als je water zou vullen, denk ik dat je om een sleutel moet vragen, we hebben niet de moeite genomen om het te proberen. hetzelfde voor toiletgebruik. Voor het grijze water moet je een slang hebben.
zeer mooie plek groot asfalt erg leuk voor honden en wandelen een beetje lawaai van het verkeer op de brug, maar maakt niet uit