@iKeks
Zeer mooie camping! Waren hier in november, maar helaas waren de sanitaire voorzieningen al gesloten. De eigenaar is erg aardig en liet ons hier blijven, ook al zou hij in november gesloten zijn. Graag weer!
Verbleef hier voor een nacht in november. Wind en sneeuw maakten de reis vermoeiend, maar we waren hier alleen. Je kon windgeruis horen, maar dat kennen we uit de bergen. Verder hoorden we niets van de straat en sliepen heel goed. Er zijn hier geen toiletten of douches, dus dat viel mee!
Ik wilde hier in november stoppen, maar de mooie dame aan de telefoon zei dat het niet mogelijk was!
We verbleven hier in november en kunnen niets aanmerken! Prima camping, zeer goed onderhouden en ook de toiletten en doucheruimte zijn schoon! Als we ooit weer tijd hebben om te reizen, komen we graag terug. Wateraansluiting voor de camper werkte en er is ook een grijswaterput.
Wilde hier in november met onze camper staan. Helaas alleen telefonisch bereikbaar en zeer slechte verbinding! Douches, toiletten en keuken zijn allemaal dicht, dus we zitten aan de andere kant van de brug naar de buurman :) We kunnen een verblijf hier niet aanbevelen!
Verbleef hier voor een nacht in november. Elektriciteit was gratis, geen geld en er waren geen douches, geen toiletten en zeker geen afvoermogelijkheid! Toch een leuke plek voor een nacht!
Vriendelijk personeel. Waren hier in november. Helaas zijn de sanitaire voorzieningen niet erg goed onderhouden of aan een opknapbeurt toe! De keuken moet worden vermeden en de oude hoekdouches ook in de toiletruimte. Maar er is ook een nieuwe doucheruimte. Prima plaats met 230V stekker voor de camper. Er is ook een kleine speeltuin.
Geweldige locatie 🤣 Dus we kwamen in november kort voor 15.00 uur aan en hoefden niets te betalen. Natuurlijk was het heel, heel, heel stil in deze tijd van het jaar en niets stoorde ons! Helaas waren de toiletten op slot, maar die hebben we wel in de camper.
Sitecode: 20914
Waren er in november. De faciliteit is goed onderhouden en schoon. Rioolput niet gevonden! De kaartlezer voor de betaling werkt niet goed, maar verder erg leuke camping hier!
Waren er in november. Het is niet meer dan een parkeerplaats, maar daar stonden we alleen voor!
Wij waren er in november en hadden de hele plaats voor onszelf! Heel stil en de sneeuw kwam van de ene op de andere dag. Het is hier belangrijk: geen elektriciteit en geen water of riolering aanwezig. Het toilet was ook gesloten! Anders geweldige plek!