@iPad-Mariska
Allereerst is het (off-road) pad naar de plek uitdagend maar wel te doen met een camper. De 4 camperplekken waren helemaal overwoekerd dus wij zijn 100 meter verder onder een boom gaan staan. Gegeten bij het restaurant waar nu een klein zwembad in de tuin stond. Rustige nacht gehad
Wij wilden hier 1 nacht blijven, maar het werden er uiteindelijk 3! Heel gastvrij ontvangen door Yvon en Joop. Fijne, rustige camperplek op loopafstand van het dorp met kasteel en schitterend uitzicht vanaf “El Balcon”. Er is nu een buitendouche (heerlijk in de zomer). Toiletten zijn in aanbouw maar waren nog niet klaar. El Alegría is echt een aanrader!
Een schitterende camperplek midden in de natuur. Wij stonden hier 2 nachten in het weekend en hadden de plek voor ons zelf. Prachtige wandelpaden en een waterbassin waar lokale bewoners een modderbad namen. Gebouw met toiletten, bbq plekken en waterpunten (geen drinkwater).
Deze camperplek is prima voor 1 nacht om de Albufera d’Anna te bezoeken. Lastig te vinden. In het dorp Anna borden volgen naar Gorgo de la Escalera. Geen voorzieningen maar heerlijk rustig
Hele nette camping. Professioneel aangelegd met zwembad en mooie tuin. Redelijk sanitair met warme douches. Restaurant voor maaltijden. Wij waren enige gasten begin februari. 2 Nachten gestaan.
Sitecode: 19385
Nette camping in mooie omgeving. 1 nacht gestaan begin februari. Net sanitair met warme douches. In restaurant worden maaltijden geserveerd. Koude nachten, zon komt laat en vroeg onder vanwege bergen.
Unieke locatie direct gelegen aan de zandduinen. Sanitair heel matig, rommelig en koude douches. Op 2 km van het dorp. Winkelstraatje met restaurantjes.
We stonden hier 2 nachten in januari. Sanitair niet gereed maar we konden douche in één van de kamers gebruiken. Uitgangspunt voor Erg Chgaga. M’Hamid en Ouled Driss heel rustig in de winter
Fijne kleine camping tussen palmbomen in Zagora. Prima om plaats te bezoeken. Sanitair eenvoudig maar schoon. Wasmachine aanwezig. Behulpzame beheerder.
Sitecode: 20000
1 nacht gestaan om Tata te bezoeken. Centrale ligging is practisch, maar camping was afgeladen vol met Fransen. Sanitair eenvoudig maar goed. Wifi bij receptie.
Sitecode: 19996
Mooie camping waar veel 4x4-clubs en overlanders komen. Goed sanitair. Restaurant met wifi. Niet goedkoop maar wel goed
Sitecode: 20022
2 nachten gestaan januari 2019. Camperplek niet als zodanig herkenbaar. Maar wie van desolate ruimte houdt voelt zich hier thuis. Op 100m verder ligt verlaten auberge RIM waar ommuurd kan worden overnacht tegen betaling van 30 Dirham. Geen faciliteiten maar gastvrije “eigenaar”
In januari 2019 2x 1 nacht gestaan ter overbrugging tussen Tan-Tan en Dakhla. Camping ligt er verloren bij maar wel op loopafstand van leuk dorp en boulevard in aanbouw. Wifi ok. Sanitair redelijk. Prima voor doorreis
Sitecode: 20971
Mooie camping pal aan het strand met veel overwinteraars die jaarlijks terugkomen. Toen wij er waren veel wind. Prima sanitair en prima wifi op hele terrein. 2x 1 nacht gestaan in januari 2019
Sitecode: 20934
1 nacht gestaan in januari 2019 en het was vol! Pal aan het strand en op loopafstand van dorp. Basic sanitair
Sitecode: 19993
1 nacht gestaan om Tafraoute te bekijken. Mooie ligging naast auberge. Basic sanitair, wel schoon
Sitecode: 20818
Mooie camping, niet zo groot en niet geschikt voor grote campers. Prima sanitair en restaurant met goed, maar duur eten. Wifi ok. Ca 15 km van Agadir in middle of nowhere, maar dat waarderen we.
Sitecode: 20813
1 nacht gestaan tussen Marrakech en Agadir. Goede overbruggings camping voor 1 nacht. Net sanitair, vers brood in de ochtend.
Sitecode: 20835
Camperplek in centrum achter moskee. Geheel ommuurd, achter slagboom. Aan het einde is plek voor campers. Heel basic toilet, sani station, electriciteit. Veilig en comfortabel
Sitecode: 19026
Prima stadscamping om Marrakech te bezoeken, al ligt het wat ver. 3 Nachten hier gestaan begin januari 2019. Veel overlanders. Prima sanitair. Restaurant en kiosk met dagelijks vers brood
Groot parkeerterrein bij politie bureau. Wij betalen 20 Dirham voor 1 nacht. Geen faciliteiten
Sitecode: 19368
We stonden hier 1 nacht op 4 januari. Matige camping met verouderd sanitair. Goed als doorgangscamping en om het schitterende stadje te bezoeken
Sitecode: 20515
Hebben hier gestaan van 1-3 januari 2019. Kleine camping met schitterend uitzicht. Goed sanitair en behulpzame eigenaar. ‘s Ochtends vers brood
Voor de Noordkaap is dit The place to be. Wij stonden er met windstil, zonnig weer.. magisch.
Mooie plek bij jachthaven. Betaalautomaat goed te doen. In hoogseizoen erg druk en toch campinggedrag. Fijne faciliteiten.
Mooie plek aan een strandje met uitzicht op Malmö. Geen faciliteiten. Vieze zeelucht is beter te harden op hogere deel.
Parkeerplaats met ruime plekken en picknick tafels. Vrij ver van A20, langs lokale weg met geluid van langsrazend verkeer. Toiletgebouw met uitgewoonde toiletten en vieze spoelbak.