@idaatje
wij staan hier op 6 november 2025 alles is verlaten en op zich is dat wel lekker. wel water en stroom maar alle wc's en douches zijn afgesloten. dus je moet wel in je camper kunnen douchen en naar het toilet gaan. de toegangspoort ging heel simpel open, door alleen je kenteken in te vullen, naam, adres, krijg je een kaartje en gaat de poort vanzelf open
bijna alle campings in de omgeving zijn dicht en dit was de enige parkeerplaats die open was. helaas geen water of elektriciteit, maar je staat wel veilig en uit de wind want die was enorm deze dag.leuke wandelpaden. voor een overnachting is dit prima.
Sitecode: 19820
dicht !!
dicht !!
camping plaats van weleer,heerlijk in de bossen, 's morgens wakker worden van de vogeltjes en scharrelende everzwijntjes. sanitair is goed en schoon hoogstens verouderd. elektriciteit, schoonwater, vuil water. restaurant is jammer genoeg gesloten. vriendelijke ontvangst door de uitbater. alles wat we nodig hebben, dorpje is op steenworp afstand. ik had het wel in hoogtij dagen mee willen maken
laatste week van het seizoen! we stonden met drie man op het terrein en het was heerlijk. sanitair werd nog dagelijks bijgehouden en was bijna nieuw. route gefietst om het meer heen dit was puur genieten
Sitecode: 20894
prima in de buurt, let op dat je precies op de afgesproken tijd de P binnen rijdt, anders herkent de slagboom je kenteken niet dan moet je helemaal teruglopen naar P1 om je kaart te laten wijzigen. en laat je niet oplichten door my top shop, die kaarten verkoopt voor Alhambra. oplichters
een ervaring op zich om er naar toe te komen via een super smal Zandpad. nieuw aangelegd terrein met heel veel camperplaatsen. kleine en schone sanitair voorziening, wc douche en wastafels. schoonwater, vuilwater, wc, afval, elektriciteit. en dit allemaal voor €20 camper met aanhanger, twee personen en hond. onderaan het dorp, flinke wandeling om naar het kasteel te komen maar de moeite waard.
een gratis camperplaats, met schoonwater en vuilwaterafvoer en wc put. helaas geen elektriciteit. een bezichtiging aan het 14e eeuws kasteel en Plein is het zeker waard wat een fantastisch dorp. zorg wel dat je kuitspieren in orde zijn want het is alleen maar klimmen klimmen klimmen. heerlijk rustig, vlakbij de snelweg
iedere keer als wij naar spanje gaan,leggen we hier aan. het is een fantastische plek lekker ruim.je kan er heerlijk lopen met de hond winkels vlakbij al met al prima plek
je wordt hartelijk ontvangen door Phil en Flo. wij hadden ook een trailer bij en het maakte niets uit want die werd gewoon even op een vrije plaats gezet. de plaats zelf was ruim schaduwrijk. het sanitair als ongelooflijk schoon. 's ochtends hadden we een ontbijtje besteld bij Flo en het lekkerste was de zelfgemaakte yoghurt! de hond konden we aan de overkant in de olijfboomgaard uitlaten dus die kon daar vrijelijk rondrennen. wij komen terug!!!!
super grote plaats, prima sanitair, stroom en water op de plek zelf. alleen de prijs is 26,50 ipv 18euro.
we mochten aan de overzijde staan. een groot, groen grasveld met stroom en water. naast t ezeltje en de shetlander. rust. oversteken naar sanitair. schoon. prima ontvangen door de Heer Verboogen. gastvrij.
wat n geweldige plek, warme ontvangst door Kelt, zoon die t ff runt terwijl paps en mams op vakantie zijn. en hij doet t goed! onze camper 7mtr met aanhanger is totaal 11 mtr. geen enkel probleem. ruime plek. stroom, water, vuil lozen via afvoer systeem op de plaats zelf. geweldig Restaurant/bruin café. terras zat iedere dag afgeladen vol! te veel keuze in biertjes. sanitair schoon, ruim. prachtige camping. juweeltje.
wow wat n fantastische camping. schoon sanitair, Elektra, barretje. eindeloos wandelen. genieten van t uitzicht. zeer behulpzame eigenaar. in de stromende regen wees hij onze plaats. chapeau. we komen hier graag terug.
binnen de muren van een klooster. op de deurbel drukken en Serena doet open. 2 ingangen. n beetje een warboel is t wel. er staan oude caravans met n schuur eraan voor vaste bewoners. sanitair is oud, schoon en ruim wasmachine en vaat wasruimte. receptie in geel gebouw is tevens bar. verder geen voorzieningen. wel water, Elektra, lozen vuil water en wc. rustige sfeer, heel basic. wat in de omschrijving staat klopt dus niet. 38,00 p. nacht
grote camping, super schoon sanitair gebouw, grote staanplaatsen.
prima plek voor een overnachting. Jammer dat er geen sanitair gebouw is. Maar heerlijk ontspannen tegenover het park, waar iedereen aan het chillen is en de kinderen aan het spelen. restaurantjes om de hoek in de buurt