@ijsboerke
- 2015
Juli 2026
Mei 2026
we zijn bij slot Loevenstein wezen vragen omdat er bordje hingen met " camperplek gesloten wegens evenement". Die borden blijven het hele jaar hangen omdat de gemeente en staatbosbeheer klaar is met het gedrag van sommige camperaars. Erg jammer, het was een fantastische plek. Hij wordt nu dus definitief opgeheven. helaas.
Sitecode: 161957
prima plek om vanuit hier Dinant te bezoeken. beetje lastig toerit. maar met 7.80 wel te doen
prima overnachtingsplek, heerlijk rustig en op prima fietsafstand van Monschau. goed aangegeven
Overdag is het een prima plek maar tegen 20.00u wordt het een onveilige plek doordat de jeugd de plek overneemt. Harde muziek en racende auto's. Veel jongeren hangen rond. We hebben het een tijdje aangezien maar vertrokken hier 21.30. Het voelde dreigend aan.
prima plek, je bent toch zelfvoorzienend. De plek was gratis, de betaalautomaat was afgeschermd.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

15-08-2024 Prima overnachtingsplek, verhard op een grote parking, betalen? oh doe morgen maar! Stroom zonder betaling. Skipiste gesloten. Speelmogelijkheden voor de kleintjes.
3-8-24. €16 voor een overnachting incl. stroom. Wel schuine plaatsen, blij met het level systeem. rustige plek. Bij het bord verboden voor voertuigen gewoon rechtdoor rijden. Je kunt online betalen maar ook aan de kassa bij het zwembad.
perfecte camperplaats. zeer behulpzame mensen, prima sanitair. wij komen hier nu voor het tweede jaar en het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn. Aanrijroute een beetje smal maar dat is vrij normaal in de UK.