@ijsselmuiden
we staan nu op de parkeerplaats bij de Feuerwehr, en er is geen parkeer tarief en zie ook geen automaat voor betaling. volgens een Duitser hoeft het ook niet

mooie frisse omgeving met prachtig uitzicht op de bergen met sneeuw, voor een lage prijs (11,50) de toiletten en douches zijn vernieuwd (geen hurk toiletten) aardige beheerder komt rond zes uur geld ophalen
goeie plaats om Maastricht te bezoeken loopafstand 20 minuten, jammer dat er geen 24 uur tarief wordt berekend, voor elf uur vertrekken anders kan je nog een keer betalen! wij gebruiken camper plaatsen en gaan bewust niet campings staan waar ze meestal het zelfde hanteren
we waren hier op 17-1-2025 goeie plaats om Lissabon te bezoeken, je moet wel zelfvoorzienend zijn, stonden met meerdere campers, geen onveilig gehad. met de snelle pont naar Lissabon voor 6,15 euro retour
we kwamen met twee campers van ca zeven en halve meter, en stonden op de plaats vanaf acht meter, De onvriendelijk beheerder stond er op dat we op kleinere plekken moesten gaan staan terwijl alle twaalf plekken van acht meter de volgende dag nog onbezet waren daardoor moeilijke satelliet ontvangst! komen er zeker niet weer!
wel goede locatie om Maastricht te bezoeken, maar verder voor 18 euro en water en stroom extra betalen behoorlijk aan de prijs.. kaartje geldt tot de volgende dag 13 uur. ook als je laat binnen komt. waarom niet gewoon 24 uur geldig.
Het is een plaats om het leuke stadje of zwembad te bezoeken, maar camperplek laat wat te wensen over. Voor negen euro inclusief stroom, maar de stroomvoorziening laat te wensen over te weinig aansluitingen! Voor t legen van de wc en water moet je apart betalen. Wel korting voor t zwembad