@ilkdem82
Let op, geen parkeerplaats voor stacaravans! Alleen omheinde parkeerplaats voor de zoutbaden. Er lopen bedelaars rond die erg opdringerig zijn en niet ophouden. Ze turen de stacaravan binnen en lijken bedreigend. De parkeerwachters lijken ook heel vreemd. Wij voelden ons totaal niet op ons gemak en reden door.
Zeer goede plek voor een tussenstop of zelfs meer. We namen de trein (3 overstappen) naar het centrum van Wenen. Bleef een nacht en gebruikte het zwembad. Zeer vriendelijk personeel en schoon zwembad. Zou ook langer blijven. Levering beschikbaar. Het zwembad is op maandag gesloten, maar het buitenzwembad is zeven dagen geopend.
Geweldige plek voor 15 €/24 uur. De oude binnenstad van Würzburg is te voet bereikbaar. Omdat we daar waren voor het wijnfestival, konden we helaas geen parkeerplaats krijgen. Op zulke dagen zijn er minder camperparkeerplaatsen beschikbaar. Maar toen parkeerden we langs de kant van de weg op een normale parkeerplaats. Was probleemloos.
Zeer mooie plek naast een stijlvol restaurant. Een boothelling die veel wordt gebruikt door bewoners. Ook enkele locals zoeken verkoeling in de Donau. Zwemmen verboden. Plaats ten zeerste aanbevolen. Schone Dixi's en watervoorziening vanuit het restaurant. Na zonsondergang gingen we de camper in vanwege de agressieve muggen. Maar wil graag terugkomen.
Op weg van Hongarije naar Bosnië stopten we hier (2 uur met gedeeltelijke bevoorrading voor 15€). Vriendelijk welkom. Zeer aardige eigenaren. Sanitaire kamers zeer schoon. Maar helaas konden we het grijze water niet legen. Het was technisch en ruimtelijk onmogelijk. Er waren veel bomen met hangende takken (walnotenbomen) die krassen maakten op de bovenkant en zijkanten van onze camper. De bomen moeten dringend gekapt worden.