@ilsevanthournout
Heel mooie plaats en prachtige, gezellige stad. Op vrijdagavond lekker gaan eten op een pleintje met muziek en op zaterdag bezoekje aan de markt gebracht. Heel veel gezellige kleine steegjes en pleintjes.
Iets duurder, maar onze meiden (6 en 8) vonden het fantastisch.... Zwembad, hoogteparcours,... We hadden ook een rustige ligging helemaal aan het uiteinde... Onze fietsen waren zo heel handig. Vooraf geboekt
Na 2 volle parkings in Royan hier terecht gekomen. Eerste nacht geen stekker meer vrij, maar 's morgens was dit al ok nadat enkele vertrokken waren. Uiteindelijk een tweede nacht gebleven... Leuke omgeving om te fietsen en strand op 1km. 7 km van LUNApark/kermis in Les Mathes per fiets en natuurlijk op paar 100m vd zoo. Gezin met 2 meisjes van 6 en 8.
Prima plek om te overnachten, zelfs op parking ernaast. Grote vijver en zelfs een speeltuintje aan de overkant
Sitecode: 101965
Rustige plek voor 6 campers. Alle voorzieningen met jetons. Authentiek centrum met superette die op maandag zelfs om 21u nog open was, handig... Pizzeria, Taco,... in de buurt. 15min van Parc Saint Paul (pretpark)
Sitecode: 20262
Net 2 nachtjes op deze camping. Kids (5 en 7) vonden het top, zeker het (overdekte) zwembad en de glijbanen vielen in de smaak. Nog heel veel plaatsen vrij. Is ideaal voor de kids. Sanitair wordt niet veel gebruikt, want de meeste mensen zitten in een huisjes of hebben privé sanitair.