@imcom
Je kunt hier met de ACSI kaart voor €27 per nacht + toeristenbelasting (2026) verblijven . De ACSI plekken kunnen zeer krap zijn. Sanitair is schoon. Max 3 sterren.
4 nachten gepland, 12 gebleven tot aan sluitingsdag. Voor 17 € ACSI tarief heb je een super locatie. Sanitair 3x per dag gereinigd en heerlijke douches zij het met een iets te klein spatscherm. Mooi eigen strand. Restaurant Enzo (500m) is een aanrader. Mooi fietsen in de omgeving (oa Lio Piccolo). Venetië goed met de boot te bereiken. Gelukkig geen herrie-animatie zoals in de omliggende 4* vakantie dorpen. Minpunt: paspoort afgeven bij aankomst.
1 Ster voor de locatie en een 2e voor de ruime plekken. Maar geen sterren voor het sanitair: oud, vies, heren douches alleen koud en sproeien alle kanten op behalve naar beneden, wastafels alleen warm (!), alle sloten van WC’s en douches zijn kapot. Volledig verwaarloosd. Ook geen sterren voor Elektra: je hebt op veel plekken 50 m kabel nodig. Je betaalt per 24 uur, dus een uurtje langer kost €18. Wees voorbereid als je hier gaat staan.
Wij kwamen op zondag om 17:00 maar dan is het hek op slot en niemand bereikbaar. Dankzij een aanwezige kampeerder konden we toch naar binnen. Prima overnachting gehad en de volgende ochtend afgerekend. Het ziet er een beetje verlopen uit maar het sanitair is schoon en alles werkt. Het zwembad was nog niet open, daarom 15 ipv 16 euro betaald.
Topplek! Uiteraard geen kampeergedrag toegestaan, maar er zijn 2 banken dus kun je toch buiten zitten. De foto van M-J van 7 december 2022 is niet van deze plek. SVP deze toevoegen bij de juiste locatie.
Heel netjes aangelegd en gratis, maar twee belangrijke minpunten: laaghangende takken maken enkele plekken onbruikbaar en het naastgelegen busstation zorgt voor veel herrie. Tussen middernacht en en uur of 7 was het wel wat rustiger, maar dit was zonder meer de lawaaiigste stek in ruim twee maanden reizen door Spanje. Daarom niet meer dan 2 sterren.
Stil is het zeker niet. Overdag veel verkeer en s’nachts lawaaiige medekampeerders. Als je wat later op de dag arriveert zijn de “parkeerwachters” vertrokken en sta je gratis. Wij moesten €1,50 aftikken en kregen een net echt bonnetje. Ligging is ideaal. Je fietst in 6 minuten naar het centrum over een echt fietspad.
Ruime plekken aan drukke weg, maar ook pal aan fraaie Vias Verdes. Een aanrader om een stukje te fietsen. Populair bij de locals; wij waren de enige buitenlanders. Wij arriveerden (zonder reservering) op zondag ochtend en dan is het tarief geen 3 maar 7 euro. Omslachtige administratie vóór toelating. Paspoorten worden gefotografeerd en bonnetjes handgeschreven, de douchemuntjes (€ 1,20) worden op naam geregistreerd. Hoe verzin je het.
Prima plek en ga vooral de Via Verde fietsen! Was met onze E-vouwfiets goed te doen. Op 200 m afstand, achter de fietsverhuur, zijn 2 openbare toiletten. Voor aanmelden een appje sturen naar het aangeven nummer (bellen werkt niet). De reactie kan wel een uurtje op zich laten wachten.
Fijne plek waar ik me op mijn gemak voelde. Eén ster aftrek voor het lawaai van de vuilnisophaaldienst om 23:15 en de volgende ochtend om 07:30 alwéér. De bomen kunnen wat plakkerig spul op je camper achterlaten.
Pluspunten zijn de rustige landelijke ligging en een leuk uitziend restaurant (niet geprobeerd). De plaatsen en paden zijn krap en er zijn laaghangende takken. Het sanitair is verouderd en er is geen warm water voor de (af)was. Bij de dames geen warme douches. Het zwembad is gesloten. Maar echt deprimerend is het opgesloten gevoel dat je krijgt van de hoge dikke heggen om elke plek. Prijs is nu €19,50. Te duur.
Ruime plekken en rustige locatie. Één badkamer met douche (€1) en toilet is natuurlijk niet veel maar met drie campers is het luxe. De prijs is nu €10; elektriciteit € 4. Helaas hadden wij een slechte ervaring met het restaurant: een bodempje witte wijn die naar sherry smaakte voor € 3 en lauwe moddervette frites en uitgedroogd vlees op onze platas combinadas. Ook de salade dreef in de olie. Geen aanrader.
Alles voorhanden en vriendelijk personeel, maar veel geluidsoverlast. de weg is duidelijk hoorbaar en terwijl ik dit schrijf, ‘s avonds om 22:30, lijkt het alsof er een verkeersvliegtuig naast ons op de startbaan staat. Het is een boer die gif aan het spuiten is op de gewassen in de kassen. Hopen dat hij vanavond nog een keer klaar is.
Een heel fijne camperlocatie met supervriendelijke beheerders. Mimi en Kevin zorgen ervoor dat je je e ht gast voelt. En dan ook nog elke avond naar believen eten bij je camper gebracht, alles voor een heel schappelijke prijs. Eigenlijk wil je dit voor jezelf houden, maar je gunt het deze mensen dat ze veel gasten krijgen.
Deze CP ademt een prettige sfeer. De ontvangst was hartelijk en de voorzieningen zijn goed. Er is wel verkeerslawaai maar dat werd tijdens ons verblijf overstemd door de harde wind. De aangegeven prijzen kloppen niet meer. Het tarief is nu 14,50 excl. elektriciteit (3€) als je meerdere dagen blijft. Dit is op de site van de CP nog niet aangepast.
Plus: ruime plekken en goede voorzieningen. Min: je mag niet je eigen plek uitkiezen, lawaai van de snelweg, vliegtuigen en in ons geval ook nog de aankomende en vertrekkende gasten, omdat we een plek naast de toegangsweg kregen. Je kunt in 25 minuten naar de kathedraal fietsen maar houd er rekening mee dat op sommige drukke wegen geen fietsstroken zijn.
Miv 1-9-22 zijn de prijzen met €2 verhoogd ter compensatie van de gestegen energieprijzen. Een plaats aan het water kost nu €22 inclusief stroom. Douchen mbv muntjes van €0,50.
De ligging is OK en er was plaats in het hoogseizoen maar daar is alles mee gezegd. De administratie is bijzonder omslachtig. Een WC bezoek (op 100 m afstand) kost €1. De Douche in het nabijgelegen zwembad kost €2, en vergeet niet je zwemkleding mee te nemen anders mag je er niet in. Stroom €1 per 2 kWh.
Sitecode: 92029
Ivm aanwezigheid van een groep in de groepsaccomodatie wilden we al bijna omkeren, maar de eigenaar bood ons een plekje aan de andere kant van het gebouw op de nieuw aangelegde parkeerplaats. In no time was er elektriciteit geregeld en we hebben een prima overnachting gehad. We zijn echt prettig geholpen en hebben onze gastheer een positieve recensie toegezegd, bij deze!