@indra
- 2005
We hebben genoten op deze schone camping met ruime plekken. Alles is hier top: sanitair, personeel, goed restaurant, klein winkeltje en de 2 mooie zwembaden. En ‘s morgens om 10 uur de Aquagym met Juan. Ik hoop dat hij er komend winter seizoen ook weer bij is.
We hebben 6 heerlijke dagen gehad op deze mooie en gezellige camperplaats. Wat een ruime plekken met schitterend uitzicht rondom op de mooie heuvels. We komen hier graag weer terug. Dankjewel David en Gine dat we van jullie paradijsje mochten genieten.

We hebben 4 dagen op deze mooie en rustige en schone camping gestaan. De beheerder is erg vriendelijk en geeft je allerlei tips over wat er in deze schitterende omgeving te doen is. Wij komen hier graag terug.
we hebben 4 dagen op deze geweldige locatie gestaan. Het zijn grote plekken met schaduw of zon, wat je maar wilt. prima WiFi ontvangst op je plek Er is genoeg te doen in de omgeving Supermarkt Continente op 5 min fietsen en Lidl/ Intermarche op 10 min. fietsen geweldig echtpaar dat altijd vriendelijk is, bereid is om je leuke routes in de omgeving te wijzen. Iedere morgen worden de broodjes bezorgd. alles is keurig onderhouden. wij komen terug.
We zijn hier voor de 3e keer geweest en hebben genoten van onze heerlijke plek, de fantastische zwembaden, het keurige sanitair en het lekkere eten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Helaas moesten we onze vakantie eerder afbreken ivm Corona, het management zal zorgen voor de correcte afhandeling ( we hebben nog 4 dagen openstaan) We staan nu op Rcn Bastide
De camping is parkachtig en de plekken zijn mooi en groot. De zwembaden zijn mooi. We hebben er 4 nachten gestaan in aug. Het eten in het restaurant vonden wij matig en het sanitair was niet altijd netjes terwijl er bijna geen gasten waren.
We hebben weer genoten van deze mooie camping met schoon sanitair en mooi zwembad en fijne schaduwplek. Het eten in het restaurant was weer heerlijk
Prima camping, ruime plekken en keurig sanitair.Soms komt er een vliegtuig over, maar verder rustig.

Goede rustige cp, keurig sanitair. We komen zeker terug.
Mooie cp met alle voorzieningen midden in een leuk dorpje. We komen graag terug
Wat een rustige en nette camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt. Aan de overkant is een supermarkt en een benzinestation station waar je heel gemakkelijk het dak van je camper kunt schoonspuiten
Een prachtige rustige plek met alle voorzieningen, wij komen hier zeker terug
Prachtige locatie aan de Seine met op 200 m leuk stadje met diverse restaurants. ‘s Nachts wel wat schepen horen varen.
Fijne rustige overnachtingsplaats naast een hotel met stroom en ook nog gratis
Prachtig/rustig en veilige plaats met gratis Electra en loos mogelijkheden toilet. Bij busstation geen hinder van bus en auto’s die geparkeerd staan. Dorpje met Paleis zeer de moeite waard en gezellige terrasjes. Lidl en Intermarche op 4 min lopen. Met de bus naar Lissabon ongeveer 1 uur. (Verstuurd door Indra)
We hebben op 5 mei 1 nachtje op deze prachtige locatie. Deckers ernaartoe is prima te rijden en je bent binnen 30 min weer aan de kust. Voorzieningen behalve gebruik van het toilet zijn er niet, maar de omgeving maakt dat ruimschoots goed. Wij komen zeker weer terug bij Hans en Rita en nemen dan weer die heerlijke biefstuk!
Wij hebben hier op 6 mei 2016 1 nachtje gestaan omdat het weer niet goed was. De locatie ligt in een prachtige omgeving. In de bergen maar ook op 30 min van zee. We hebben goed gegeten in het restaurant van Hans en Rita. Dit is een plek om zeker terug te komen. Hans en Rita doen er alles aan om het je naar de zin te maken. En ze hebben ons vol trots hun prachtige pand laten zien