@inevb
we hebben op de parking gestaan met de faciliteiten van de camping voor 20 euro verzorging is op de camping en kost 2 euro water halen kan alleen bij t douchegebouw
de prijs is 17.50 euro per 24 u en 5 euro voor stroom locaal eten in restaurant
een absolute aanrader alles wordt geregeld.Lunch inbegrepen bier inbegrepen en uitzicht op de pyramide van de zon!
we kwamen met een groep van 5 campers en hebben ons aangemeld via email. Ook de vraag gesteld of er een mogelijkheid was ons naar Ostrog klooster te brengen. Dat kon incl rondleiding met vertaal app. s avonds naar geweldig restaurant gebracht op bijzondere locatie. Een aanrader voor de cp alsmede de rondleiding en t restaurant
Intussen is de prijs 20 euro per camper geworden! Het maakt niet uit hoeveel personen er in de camper zitten
mooie camping 7 euro per persoon en 3 euro per camper en 3 euro stroom smalle weg als toerit en een keer steken met camper 7.5 m voor de bocht naar camping. schoon sanitair wasmachine mooi uitzicht 20 min lopen van bezienswaardigheden
bij aankomst is er een slagboom. Je moet t tel nr bellen voor aankomst ( zie foto) rustige camping in mooie omgeving voor prijzen zie website
prijs per dag 7 euro zonder stroom en 10 euro met stroom Er is een nieuwe ( aardige) beheerder die ook voor meerdere nachten laat betalen als je dat wilt. Wifi is niet meer aanwezig stroom is met perioden afwezig maar gaat vanzelf weer aan als t net niet overbelast is!
fijne camping in t laagseizoen 19.65 euro. douches en toiletblok(2) goed schoon. vuilniszak regelmatig schoon erin. fijn zwembad. honden 2 euro!
gebeld om met 5 campers te komen en er was plaats. bij de receptie staat honden aan de lijn in pictogram. bij inschrijven op de receptie vraagt ze niet of er honden bij zijn maar bij aansluiten van electra zijn grote honden ( oa spaniel ) niet toegestaan en moeten we weg! een kleine hond is geen probleem! pure discrimminatie van honden!!
wij kwamen met 2 campers met in iedere camper een alleenrijdende vrouw. daarachter kwam camper nr 3 met een echtpaar. de onvriendelijke beheerder vertelde dat hij een groep had en alleen plaats zonder stroom maar bij teveel kreeg hij problemen met douches en zo...het echtpaar gaf aan te willen blijven en ging hij ze inschrijven? en was er geen plaats meer. ik ga dus nooit meer hierheen genoeg leukere plaatsen in de buurt en voor gedrag een 1!!

mooie camperplaats in wording. je staat tussen palmbomen. ook met grote campers mogelijk!
Definitieve sluiting van het Servicegebied op 01/11/2022.
Sitecode: 92054
rustige camperplaats. de wifi werkt alleen op de voorste plaatsen. de prijs is gebaseerd op 2 personen er is geen mogelijkheid voor een prijs voor 1 persoon.

redelijke camping De plaatsen in de zon zijn voor langcampeerders. misschien fijn als bij de intro van de camping al gezet wordt minimaal 2 nachten. je kunt 1 nacht blijven maar 2 betalen!
goed opgezette cp maar te groot naar.mijn smaak. van tevoren gemaild en kreeg bericht reserveren niet nodig! kom je bij de receptie vraagt men: heeft u gereserveerd? vreemd!
32 plaatsen met stroom op gras. Men is na de cp aan de weg bezig. Weinig te doen. Betalen met card. Lastig in te stellen want het apparaat geeft om te beginnen 2 dagen aan! Rustige plaats met mooi natuurschoon. DE dixie voldoet met 2 wastafels toilet en douche. Wij stonden er met 10 campers.
Eenvoudige camping waarvan de receptie niet de hele dag open is. Wij mochten zelf een plaats uitkiezen en de volgende ochtend gingen we betalen Omdat we maar 1 nacht geweest waren was gratis met de opmerking dat als we in de regio waren weer terugkwamen!