@inge68
Leuk plaatsje aan de kust. Je kunt te voet naar de zee, leuke. restaurantjes. Goed fietspad langs kust. Camping heeft alle faciliteiten maar is een bak met grint. wel goed afgesloten, poort met code. Spreken geen Engels, maar we kwamen er wel uit. Indien geen plek, dan ruimte aan overkant van de weg, voor 15 euro per nacht. Op de camping zelf 30 euro. Douche met 1 euro mun, 5 min. Let op, tijd begint gelijk te lopen als je de munt erin doet.
Fijne camping, redelijke plek voor een Italiaanse camping. Net sanitair, goede douche, geen muntjes of drukknop. Foodtruck aanwezig, gezellig klein terrasje. Er is inderdaad een spoorlijn, zoals bij zoveel campings aan de kust. Niet echt hinderlijk. Je kunt lopend of op de fiets gemakkelijk naar centrum of de zee. Dicht bij snelweg en makkelijk te bereiken. Noli is een aanrader. Receptie spreekt Engels.
Hele mooie, nette en schone camping met keurig en schoon sanitair. Zeer ruime plekken, voor campers, caravans en achterin voor tenten en groepen. Weg is goed bereikbaar, mooie omgeving. Warm welkom geheten door de eigenaren die erg goed Nederlands spreken en behulpzaam zijn om je verblijf naar wens te maken. Ideale plek voor bezoek aan Auschwitz, Krakau en de zoutmijn. Wij zijn blij dat we deze camping als tip hadden gekregen. Jan en Inge.
Mooie rustige en onderhouden charme camping. Heerlijke plaats. Vriendelijke eigenaresse. Schoon en netjes sanitair. Een aanrader! Voldoende ruimte en speelmogelijkheden voor kinderen. Mobiel zwembad. 30 euro voor een overnachting.
helemaal met de vorige review eens.
Zeer fijne en schone camping. Heel mooi zwembad, schoon sanitair, wel wat verouderd, maar van alles zeer voldoende. Doucheknop niet te verstellen, zeer warm water. Wasmachine, overdekte ruimte om je was te drogen. Zowel met trein als bus/metro/tram naar Budapest (15km) Info vanuit camping hierover. Eigenaresse kan heerlijk koken en goed Duits en Engels spreken. In hoogseizoen met 2 volw., met stroom, zonder honden: 28 euro per nacht ,
goede camperplek voor volgen Elfstedenroute. plek ligt aan de vaart van de route. Wij stonden gelijk bij de ingang en keken zo op het water. wat een gastvrijheid en nog nooit mee gemaakt dat je zelf een vergoeding kan bepalen. Wind mast en trein in de buurt maar daar hadden wij geen last van. Heerlijke ambachtelijke ijsboer aan de overkant van de weg.
vriendelijke oudere meneer ontving ons. sanitair is vernieuwd. netjes en zeer schoon. eenvoudige camping, rust, uitzicht op landerij, goede overnachtingscamping. snelweg hoor je. geen last van.
rustige, nette camping. ruime plaatsen op door bomen en struiken omringd veldje. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Camping is in paar weken tijd behoorlijk opgeknapt. Eigenaren doen net die kleine extra dingen die deze camping tot een fijne plek maken. Mooie omgeving. Sanitair schoon en verzorgd. Overdekte fietsenstalling. En ze hebben nog veel meer plannen voor opknappen. Aanrader.