@inkatje
- 2016
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wauw wat een mooi plekje. Tafeltje, plekje om vuurtje te maken, zicht op het Verrasundet fjord. Dit wordt een mooie avond en nacht. Room with a view vanuit ons campertje
2023
2 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wauw! Top! Heel mooie plek, mooi uitzicht. prachtig aangelegd. handig in- en uitchecksysteem. Heel vriendelijk ontvangen door Désirée en William. Heel mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Wij komen snel weer!!! Wij hebben genoten van onze dagen daar… het regenweer kon ons niet binnen houden. lieve groetjes, Danny & Inka
Heel fijne camping. Alles tip top geregeld bij late aankomst. leuke, ruime plekken, … sanitair mooi, netjes, … heel lekker gegeten in de herberg. heel veel wandel en fietsmogelijkheden direct vanaf de camping. top! wij komen nog terug 👌🏻😁
wauw 🤩 wat een mooie camperplek. ruime plekken, heel fijn ontvangst 🥳 super leuke boerderijwinkel met lokale producten 👌🏻 ruim aanbod. mooi sanitair, … goede WiFi 👌🏻 wij hebben genoten en komen zeker terug. dikke pluim voor Lenette & Ron groetjes, Danny & Inka
2019
Een dikke 10... omdat we niet meer sterren kunnen aanduiden. Had er anders wel wat meer geweest! Echt zalig mooie camping, heel sfeervol, netjes, proper, ... ook het sanitaire!!! Mieke en co jullie doen dit meer dan top! Lieve groetjes Danny & Inka
Mooie plaatsen, mooie omgeving, leuk om te wandelen en te fietsen. Aangenaam verblijf! Wij komen zeker nog eens terug!!!