@inocente

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Sitecode: 19294

In mei 2025 is het gesloten en het park ernaast is niet toegestaan voor campers. Het paaltje dat vroeger was verwijderd en waar je gewoon doorheen kon lopen, is nu gerepareerd en je kunt er niet meer doorheen lopen. Uitschrijven.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Het ligt heel dicht bij het centrum. en nu is het tijd om het potje leeg te maken en schoon water te drinken. Allemaal gratis. Als het vol is, kunt u gerust naast het busstation blijven staan. De politie is hiernaast.

Het is zeer goed gelegen, gemakkelijk in en uit te geraken. Er zijn geen voorzieningen en u betaalt aan de bar. Hij bracht mij €15 in rekening (hij schreef het op een stuk papier) maar gaf je vervolgens twee kaartjes, één voor 20BAM en één voor €10. Wees voorzichtig, want ze stelen € 5. Laat bij de uitgang alleen het ticket zien.

Smalle ingang en twee richtingen. Erg vies, verwaarloosd en zonder interesse in verbetering. Ze brengen je naar het centrum, maar je betaalt (ze vroegen me om € 10). Gooi grijs water weg waar je maar kunt (dat vertelde hij mij). Ik heb het potje niet geleegd.

Ik sliep hier op een zondag, een feestmaandag. Het is een geweldige parkeerplaats, met grote ruimtes, zeer rustig en zeer gemakkelijk te bereiken. Logischerwijs zijn er geen services.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Kort voor aankomst zag ik een bord op de weg (bij Carrefour) dat de hoogte beperkt tot 2 50m. Ik weet niet of er een andere manier is om er te komen zonder hoogtebeperking.