@invicta
Member no 20029653
- 2016
Op de terugreis van een NKC reis naar Ierland deze camping aangedaan. Vanuit Frankrijk richting Ieper is het even opletten want het bordje met de aanduiding camping staat laag op de weg. (rechts ) De ontvangst is prettig en relaxed , even inschrijven de wifi code krijgen en dan naar je plekje. Sanitair is prima schoon en netjes 👍🏻 Kortom een fijne camping 🏕️
Top plekje zo voor de boot naar Ierland. Vriendelijke ontvangst en we mochten een plekje zoeken, sanitair is prima in orde, schoon en heerlijk warm water 👍🏻 Kortom voor ons prima in orde.

Voor ons een tussen stop op deze mini camping, hier werden wij hartelijk ontvangen door de eigenaresse. En als je van rust houdt dan moeten je zeker hier zijn, een prachtig uitzicht rond om. De eigenaren zijn nog bezig met het aanbrengen van vaste stroompunten op het terrein, en als dat klaar is alles prima in orde. Over het sanitair valt weinig te zeggen het is dik in orde en super schoon. kortom een plek waar we zeker nog een keer terug gaan.
Op zaterdag 22-7-23 op deze camperplaats gestaan voor een bezoek bij vrienden in Lutten, wij zijn hier naar toe gegaan ivm de lovende recensies. En inderdaad het klopt allemaal een perfect plekje. Tip een afdakje boven de afwas plek zou het helemaal afmaken 😀 . Wij komen zeker nog eens terug , en vijf sterren ⭐️ dik verdiend.

Afgelopen weekend op de polderhaan gestaan en ik moet zeggen dat het ons prima is bevallen. De ontvangst was bijzonder hartelijk en er werd direct allerlei info verstrekt. We mochten zelf een plek uitkiezen op het nieuwe gedeelte wat super mooi was aangelegd. Sanitair is niks op aan te merken super schoon en voldoende. Verder lekker gefietst en je bent zo in Woerden. kortom wij komen hier zeker weer een keer terug , en oja veel mieren gezien 🐜😄
Twee maal een weekend bij boer Piet gestaan en wat een rust, verder alles dik in orde. Piet vertelde dat er ook nog een keuken blokje komt om af te kunnen wassen. Ook de wifi was aangepakt en was beter te ontvangen. Kortom een plek om terug te komen iets wat wij zeker zullen doen.
Afgelopen weekend 20/21 -7-19 hier gestaan we hadden een prima plekje op het grind, zeer handig want op zaterdag kwam de regen met bakken uit de lucht. Verder schoon sanitair en niet te vergeten een prima restaurant we hebben er heerlijk gegeten top. Ook de wandelafstand naar Gorinchem is prima te doen ( een kwartiertje). Wij komen zeker nog een keer terug 👍🏻
Op deze camper plaats een nachtje gestaan (te kort dus) alles prima in orde schoon sanitair en de ontvangst om half tien s’avonds was goed. Wij komen zeker terug om via het pontje een tochtje naar de Biesbosch te maken 👍🏻
Na het werk om een uur of 8 op de camping,de eigenaars stonden ons al op te wachten en loodsten ons met onze camper naar een prima plekje op de camping. Zoals gezegd prima sanitair en zeer ruime douches. We kregen van de eigenaresse een uitgebreide uitleg over de omgeving waarbij natuurgebied de brand een aanrader is en de reeën veel te zien zijn. De 6 dagen dat wij er waren zijn top geweest.
Op vrijdag avond 5 oktober aan gekomen en we werden vriendelijk ontvangen, we mochten in het donker zelf een plekje uitzoeken. De volgende morgen bleek dat wij prima stonden, ook kunnen wij ons prima vinden in de vorige commentaren, rustig sanitair en WiFi top. Wij komen beslist nog weer een keer terug.
Wij zijn op 13/14/15 Oktober te gast geweest op de groene papegaai en het is ons prima bevallen. Schoon en perfect sanitair, douche lekker warm dus niks te klagen. Onze camper werd door Bart keurig naar een prima plekje geloodst. Na het fietsen door een mooie omgeving en een stukje over de Brabantse wal terug op de camping getracht nog een visje te vangen. Van ons een dikke 8 👍🏻