@ipc
De parkeerplaats is gerenoveerd. Water en elektriciteit zijn beschikbaar op de locatie. De kosten bedragen €5 zonder water en elektriciteit, €10 met water en elektriciteit, plus €2 toeristenbelasting.
Sitecode: 52058
Wat een geweldige SP. Iemand schreef dat hij om 6.30 uur wakker werd door de grasmaaier. Nu snap ik wat hij bedoelde. We kwamen vandaag rond 10.00 uur aan. Twee mannen waren het terrein aan het maaien. Dit ging door tot 12.00 uur. Toen begonnen ze bomen te kappen met kettingzagen, en dat was er maar één van. Ze zijn er nog steeds mee bezig, en het is bijna 18.30 uur.
De plek bestaat niet meer. Zo staat het op het informatiebord bij de haven. Zonde.
Sitecode: 101959
heel nieuwe plek. Er is een ruimte waar u uw toilet kunt legen. Helaas zijn er geen toiletten. Kleine plaats. De telefoniste is een aardige oudere man. Zal zeker terugkomen.
we waren hier voor 2 dagen en voelden ons helemaal op ons gemak. er ontbrak niets. je kon staan waar je wilde of zo ver weg als de kabelhaspel zou toestaan. we zullen snel terug zijn.
het uitzicht is geweldig! De prijzen zijn verhoogd. Womo 25 € en 5 € elektriciteit. Hond kost 3€. Geweldige wandelpaden.
geweldige plek, maar de prijs klopt niet meer. € 28 hoogseizoen en € 25 laagseizoen. we gingen verder
voor de cp een parkeerplaats, die ongeveer 5 € goedkoper is. Sanitair geweldig. prachtige plek aan het meer.
Ik was er 1 dag. na een lange file was het daarna de plek die je nodig had.. rust! zeer grote boerderij met veel koeien. zou op elk moment terugkomen?
kan het eens zijn met de vorige sprekers. We aten daar ook, wat niet werd aanbevolen.
Geweldige plek om de stad te bezoeken. Stad is echt het bekijken waard. Elektriciteit aan de machine. VE ook super. Ik zou graag nog een keer komen.
Ik was hier in oktober. Kan me bij de vorige spreker aansluiten. Had de pech dat het huis van de exploitant goed gerenoveerd wordt. De boorhamer blijft gaan. Wat ook niet zo leuk is, is dat bonzen. Vermoed, dat er naast kleiduiven schieten is. Gaat al sinds vanmorgen zo
We verbleven hier 2 dagen in oktober. Geldautomaat accepteert geen ec-kaart. Alleen contant of creditcard. 8 € voor 12 uur, 10 € voor 24 uur en 18 € voor 48 uur. Geweldige en rustige plek
ACSI is niet genomen. Plaats is goed!
Rustige plaats. Prijzen verhoogd tot 7 €. Elektriciteit 2 €, 2 € douche. Slechts 1 toilet met douche beschikbaar.
Topcamping. Niet zo grote plots. Kamperen wordt gedeeld. Een gedeelte waar honden toegestaan zijn (zelfs op het strand) en de andere niet. Een camping waar je alles hebt! Geweldig strand!
Topcamping! Ik was er 1 dag. Geen rusteloosheid zoals op veel plaatsen. Helemaal stil. Geweldig om uit te schakelen. Pakket groot! Je komt door een poort in 250 m naar de zee.
Eigenlijk wilden we hier maar één nacht doorbrengen, maar het bleek 3 te zijn. Puur natuur! Een plek om echt uit te schakelen!
Pitch is nieuw gemaakt! Het dorp is 5 minuten. Alles zag er erg verlaten uit. Voor één nacht volledig oké!
Verbleven een nacht. Goede plek om te wandelen. De weg is behoorlijk luid. De. Helaas gaat het restaurant pas om 21.00 uur open voor eten.
Eenvoudige camping. Ongeveer 250 meter naar de duinen! Douches oud, maar oké. Zou terugkomen
Parkeren op de hoofdweg. Geen echte parkeerplaats!
Prachtig uitzicht! Alleen 's nachts. Veel vliegen!
Zwembad gesloten op 30 graden in oktober. De bus naar Granada rijdt niet op zondag. Cp goed. Kon de plaats kiezen