@ipc
- Vw Lt35 Destince
- 1996
- Volkswagen
- Alkoof
De parkeerplaats is gerenoveerd. Water en elektriciteit zijn beschikbaar op de locatie. De kosten bedragen €5 zonder water en elektriciteit, €10 met water en elektriciteit, plus €2 toeristenbelasting.
Sitecode: 52058
Wat een geweldige SP. Iemand schreef dat hij om 6.30 uur wakker werd door de grasmaaier. Nu snap ik wat hij bedoelde. We kwamen vandaag rond 10.00 uur aan. Twee mannen waren het terrein aan het maaien. Dit ging door tot 12.00 uur. Toen begonnen ze bomen te kappen met kettingzagen, en dat was er maar één van. Ze zijn er nog steeds mee bezig, en het is bijna 18.30 uur.
De plek bestaat niet meer. Zo staat het op het informatiebord bij de haven. Zonde.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 101959
heel nieuwe plek. Er is een ruimte waar u uw toilet kunt legen. Helaas zijn er geen toiletten. Kleine plaats. De telefoniste is een aardige oudere man. Zal zeker terugkomen.
2023
we waren hier voor 2 dagen en voelden ons helemaal op ons gemak. er ontbrak niets. je kon staan waar je wilde of zo ver weg als de kabelhaspel zou toestaan. we zullen snel terug zijn.
2022
het uitzicht is geweldig! De prijzen zijn verhoogd. Womo 25 € en 5 € elektriciteit. Hond kost 3€. Geweldige wandelpaden.
geweldige plek, maar de prijs klopt niet meer. € 28 hoogseizoen en € 25 laagseizoen. we gingen verder
voor de cp een parkeerplaats, die ongeveer 5 € goedkoper is. Sanitair geweldig. prachtige plek aan het meer.