@isaacneave
heerlijk vrij plekje! hoewel schijnbaar geen water / elektriciteit / toiletten, als je die dingen niet nodig hebt, is dit een perfecte stop om uit te rusten. absoluut een prachtig uitzicht, geen lawaai tijdens de nacht!
perfecte vrije plek vlakbij het centrum van Lucca! veel ruimte + bomen voor schaduw. enige nadeel is geen toiletten in de buurt. ook direct naast een garage maar geen elektriciteitspunt te bekennen.
geweldige gratis parkeerplaats een korte fietstocht naar het centrum van Florence! het park waarmee het verbonden is, is prachtig. we parkeerden alleen overdag en was super handig. we zouden waarschijnlijk niet overnachten omdat het park 's avonds behoorlijk luid was fietsen terug / nogal wat mensen in de buurt. ook veel ruimtes.
geweldige plek voor gratis elektriciteit en water - het uitzicht is geweldig! zeer rustige omgeving heerlijk om even uit te rusten. ook een geldautomaat en toiletten op het hogere niveau, dichter bij de weg. zoals eerder gezegd is het een beetje een steile weg die naar de plek gaat, maar ik denk dat de meeste voertuigen het zouden redden. niet onmogelijk te vinden, moet je gewoon in de gaten houden! zou het ten zeerste aanbevelen als het op je route ligt?
teleurstellend. niet goed. er was een elektriciteitskast die open was die niet werkte en de rest was op slot en je had een van die speciale sleutels nodig om ze te openen, die we niet hadden (dus geen idee of die ook werkten) niemand in de buurt om te helpen afgezien van de eigenaar van de bar met wie we moeite hadden om te communiceren vanwege de taalbarrière. maar er zijn toiletten en het parkeren leek daar gratis?