@isagoossens
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
We hebben hier twee nachten gestaan, maar we snappen dat mensen hier graag heet de vakantie staan. Het is een prachtige camping met een erg leuk dorpje erlangs. Het staat recht aan het meer, heeft een enorme camping en is zeer geschikt voor kindjes. Het sanitair is super netjes en schoon (niet gloednieuw). Het restaurant is groot en erg lekker, er is ook een winkel met ‘s ochtends verse broodjes. Enkel wel 1 uur rijden van Milaan, geen OV.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
We hebben hier een nacht verbleven, maar we snappen dat mensen hier graag langer zijn. 28,- voor 1 nacht, 2 personen, grote camper en stroom. Het is een rustige camping met weinig reuring van de stad. Het is wat meer afgelegen dus onze camper van 7,5m kwam er tussen de nauwe straten met de schrik vanaf. Er is een restaurant, winkeltje, een groot zwembad en speeltuinen voor kindjes.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
We hebben hier een nacht verbleven, maar we snappen dat mensen hier graag langer zijn. Het is een rustige camping met weinig reuring van de stad. Het is wat meer afgelegen dus onze camper van 7,5m kwam er tussen de nauwe straten met de schrik vanaf. Er is een restaurant, winkeltje, een groot zwembad en speeltuinen voor kindjes.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
We hebben hier enkel overnacht, de camping is klein maar fijn, weinig voorzieningen maar een proper toiletgebouw en mooie ruime sta-plaatsen aan het water en op het veld. Klein prijsje en dichtbij een leuk dorpje.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Fijne camping, alles erop en eraan, schoon sanitair en dichtbij de stad. Genoeg Ubers in de buurt, en fijn personeel. Wij hebben er enkel overnacht maar hier zou je zeker een week kunnen staat met kindjes.