@isettafahrer
We zijn hier vandaag om 12.00 uur aangekomen. Het is een heerlijke, rustige plek. Helaas werkt de elektriciteit niet meer.
We verbleven hier twee dagen. Het was prachtig en heel rustig. We komen zeker terug.
Een prachtige plek. Heerlijk rustig. Hartelijk dank aan de eigenaar voor deze fantastische plek.
De plek is erg mooi en rustig. We waren hier twee dagen. Helaas is de wifi erg slecht of helemaal niet beschikbaar.
We verbleven er één nacht. Het was eigenlijk heel fijn. Helaas waren er veel te weinig stopcontacten. Onze buurman liet de compressor de hele ochtend draaien. Dat is onacceptabel.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

We zijn hier vanmiddag aangekomen. We hadden veel geluk dat we een stopcontact vonden. De plek is erg goed. Er zou meer elektriciteit moeten zijn. Dank aan de gemeente Simbach am Inn.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

We zijn weer bij de Sonnenkaiser van 14 tot en met 16 augustus 2025. Gewoonweg prachtig. Het eten was zoals altijd uitstekend. We zijn naar de Schliersee gefietst en hebben gezwommen. Toen we hier in april waren, zijn we naar de Wendelstein gefietst. Helaas was de kabelbaan buiten bedrijf. Hartelijk dank aan de familie Florian Felsl, zeggen Gudrun en Wolfgang Franke uit Siegen.
De plek is best aardig. De brievenbus voor betalingen puilt bijna uit. Je kunt er met je hand in reiken en enveloppen uithalen. Dat vinden we echt vervelend.