@isi-rider

Iveco
Liner
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne parkeerplaats, mooi fietspad naar Bamberg. Goede winkels en restaurants in de buurt. Helaas is betalen alleen mogelijk met PayPal of creditcard, hoewel EPS ook wordt aanbevolen. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Aardige operator, erg behulpzaam. Momenteel worden de sanitaire voorzieningen en wasruimtes gerenoveerd. Automaat met drankjes en snacks. Spar supermarkt op 5 minuten loopafstand Kippenstalletje voor het plein. Auto- en camperwasplaats. Ik kom zeker terug.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

prachtige camping met liefde aangelegd. Wij komen altijd met plezier en plezier terug. Geweldige Spar met een ruim assortiment in de stad en veel goede restaurants in de stad. Schoon sanitair. Puerto Mazarron, waar de grote winkels zijn, ligt op een steenworp afstand met de fiets. Helaas is het in januari en februari erg lastig om een plekje te bemachtigen. 4 sterren omdat er geen gratis WiFi is.

Gratis parkeerplaats, zeer schoon openbaar toilet naast de deur, kinderspeelplaats. Supermarkt ernaast, stadje inclusief cafés en restaurants op loopafstand. Lawaai van verkeer is gebruikelijk in de stad, het stoorde ons niet

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer goed restaurant om ook ontbijt te bestellen. Zeer mooi gelegen en niet ver van de snelweg. 5 euro inclusief douche en toilet. Zal zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie grind parkeerplaats aan het meer in de natuur. Mooie toiletten en douches. Restaurant ernaast en in de directe omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Rustige parkeerplaats, aardige behulpzame operator. Ouder maar schoon sanitair. Waren op weg naar Genua voor de veerboot, zullen zeker terugkomen. Ook geschikt voor grote stacaravans.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prachtig gelegen camping direct aan het strand. Verwarmd sanitair. Ook voor grote stacaravans. Ook nu restaurant en winkel open. Zal zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie camping, schoon verwarmd sanitair. Vriendelijke ontvangst. Zeer mooie locatie direct aan zee. Geen probleem met de fiets naar Benidorm en de winkelcentra. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prachtig gelegen, zeer goed restaurant, fijne ontvangst, geweldig strand, geweldige omgeving, veel natuur. Sanitair schoon genoeg met warm water ook een nieuw toiletgebouw met grote douches. Zelfs als de plaats oud wordt, zouden we graag terugkomen?

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats, zeer vriendelijk personeel. Heeft alles wat je nodig hebt, nieuwe sanitaire voorzieningen etc.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

vond de CP erg leuk. WC douche alles schoon en verwarmd. erg vriendelijk bij de receptie. ook goed om te fietsen naar Benidorm. groot winkelcentrum in de buurt ook gemakkelijk bereikbaar met de fiets. We komen zeker terug. kleine aftrek vanwege bouwplaats in de buurt, maar de operators kunnen niet helpen.