@isidoro65
- 2000
- Ci Riviera Riviera
- 2014
2021
Schitterende locatie met prachtig uitzicht, geen service op gravel, gratis begin juni, ideale plek voor mooie wandelingen
Goede ligging voor bezoek centrum, licht glooiend terrein, laden/lossen niet erg makkelijk uit te voeren op één mangat, ok voor één nacht
Een heel mooie rustruimte, schoon, goed georganiseerd, met alles wat de camper nodig heeft, zeer vriendelijke beheerders, ten zeerste aanbevolen.
Echt een fijne rustruimte, schoon, goed georganiseerd, met alles wat de camper nodig heeft, hele aardige beheerders, een echte aanrader.
Geweldige locatie voor een bezoek aan Rome, 15 minuten fietsen naar het Colosseum, 24 uur bewaakt. Camper service vies en met weinig waterdruk, zelfs de rest van de parkeerplaats is niet erg schoon.
Uitstekende rustruimte om het centrum te bezoeken, zeer rustige plek, tarief 10 euro voor 24 uur, schoon met functioneel laden en lossen, elektriciteit tegen betaling
Goede parkeergelegenheid nabij het centrum, voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid tot laden en lossen.
2020
Uitstekende parkeergelegenheid om Palermo te bezoeken, schone toiletten en douches, ik raad het aan
Uitstekende gratis parkeergelegenheid om de nacht door te brengen, een beetje lawaaierig voor de vrachtwagens die ze stoppen, uitstekend restaurant en pizzeria ter plaatse, aanbevolen plek