@ivo-diana
- 2020
Mooie plaats met uitzicht over de velden Tussen de fruitbomen. Reeen,patrijzen,hazen te zien. Hartelijk ontvangen
Grote plaats bij een meertje.Water en wc aanwezig
Sitecode: 162030
Super plaatsen.Veel ruimte en rust.Sympatieke uitbater.Deze word bij de favorieten gezet. Dankjewel
Mooi om te staan.Geen voorzieningen, maar plaats is er genoeg.Dank aan het pretpark
Fijne rustige plek.Stroom,water, lozen,wifi.Betalen via enveloppe. Niemand gezien,maar het was zondag.
Sitecode: 91937
Mooie rustige plek met veel fiets mogelijkheden.Alles heel netjes. Dankjewel
Prachtige plek met alles erop en eraan.Staat met stip in onze favorieten. Dankjewel
Super,zoals altijd. Eén van onze favorieten.
Zeer mooie rustige locatie.Alles aanwezig.Mooie fietsroutes in de omgeving.Goede info en wifi.Super
Goeie plaats. Alles aanwezig . Stroom 16amp, zwak wifi signaal. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Dank aan organisatie
1ste maal ,zeker niet de laatste. mooi en rustig Bedankt
Mooie rustige plaats nog geen 2 km van zee.Vriendelijk onthaal in het Nederlands. 13, 5€ of 100 dkk.Stroom en water. Dankjewel
Superplaats. 20 km ten noorden van Frederikshaven. Stroom water wifi afvalbakken. 5 Grote plaatsen met stroom.4€. Er kunnen er wel meer op. Dank u wel
Zeer mooi gelegen.Zonder voorzieningen, maar geen probleem voor ons.
mooie plaats aan natuurterrein en watermolen.Toilet aanwezig.Rustig en mooi gelegen.
Zeer goed.Toilet heel netjes,anders geen voorzieningen.Schattig dorpje met even schattige hoofdstraat. Mooi kasteelpark
zeer goed,zonder voorzieningen. Vlakbij de 4 witte beelden.
Super plaats met alles erop en eraan.Zeer netjes en vriendelijk. Rustig.Zeer aan te bevelen.
top top top!!!. Alle voorzieningen: stroom wifi,douche ,wc,keuken enz.. voor 15€ en super vriendelijke eigenaars. Rustig gelegen
Zeer mooi gelegen aan het meer.Gratis,geen voorzieningen. Mooi fietsen rond het meer.
rustig plaatsje met gratis voorzieningen.Stroom,water,toilet Dank aan de gemeente
Mooie plaats aan de rand van centrum.Er is stroom,maar die wil altijd niet meewerken.Zeer goed voor overnachting
Fijne plaats in de stad tussen de bomen. Geen voorzieningen.
zeer goeie plaats naast sportcomplex met stroom,water enz.Bakker in de buurt
wij stonden hier goed.Verharde ondergrond op nieuw gedeelte.Rustig aan de rand vd stad.
Super plaats.Alles aanwezig Wc douche, wifi. Zeer klein dorpje midden de wijngaarden 10€.Wij komen graag terug
Goed en rustig gelegen.Er is nog werk aan,maar alles aanwezig stroom wifi enz. 15€ Eerst moeten bellen,(het was zaterdag)maar de poort ging open en na 10 min was Carlos daar om alles uit te leggen. Sympathieke man
Ja, het is een gewoon grote parking. Rustig in de avond. Zeer groot shoppingcenter
Super zonder meer.Alles aanwezig Ietwat smalle plaatsen.,maar wij komen er graag
Mooi staan achter tankstation. mooie afgebakende (kleine plaatsen) Restaurantje en je kan er ook brood kopen. Enkele km van Alcossebre centrum en zee
Mix parking aan zee en niet ver van het oude stadcentrum Fijn gestaan,om te onthouden
Mooie plaatsen. Geen stroom.Mooi fietsen naar en door de delta. Komen graag terug
Goed gelegen ,water lozen,geen stroom.
Mooie plek in the middel of nowhere op 5km van Cambrils. Even offroad tot je er bent. 15€ Alles in,ook douche en wc wasmachine 3€
Al meerdere keren geweest.Blijft super.Vriendelijk en behulpzaam.Alles aanwezig prijs is nu 16€
Eentje om te onthouden. Voor nog geen 9 € mooi uitzicht,stroom en 10 min water tappen.
Sitecode: 62087
Super plaats bij middeleeuws dorpje.Alles aanwezig,stroom douche ,wc WiFi enz. Flot Bleu
Mooie, maar zeer smalle plaatsen.Geen voorzieningen Uitgangspunt voor mooie wandeling door Valléé des saintes wc aanwezig
Super plaats. Er is zelfs een wasautomaat. Geen stroom.
Mooi en rustig staan.Alles aanwezig behalve stroom. Fijne plek
Maakt deel uit van Camping car park. Dus pass d'etappe nodig. Goed gelegen aan een sportcomplex. Alles aanwezig
Mooie cp gelegen aan de maas. Geen stroom,wel lozen.
in 1 woord SUPER. Alles aanwezig. Vriendelijk ,kraaknet. Niet voortvertellen.😉 Dank je en tot een volgende
Super plaatsje.We waren op doorreis, 1 nachtje.Komen zeker nog eens terug.10€.In de winter geen water,maar dat was geen probleem
Mooie cp met alles in voor 10€ Stroom betalend.Plaatsen zijn eerder aan de kleine kant. Wifi was er nauwelijks toen wij er waren,maar dat zou in orde komen. Aanradertje
Normaal doen wij geen campings,maar deze heeft mooie plaatsen voor mobilhomes. Water op elke plaats. 16€all in (november) Dame aan de receptie spreekt alle talen. Top
Top plaats.Vriendelijk en behulpzaam.Netjes.Ruime plaats,luifel kan helemaal open. Alles aanwezig. Stroom en douche betalend.Kregen een welkomsgeschenkje. 1ste keer en zijn al fan.
Super plaats.Bakker en charcuterie om de hoek.Waren al eerder daar.Komen altijd graag terug. Dank aan de gemeente
Sitecode: 11949
ooi uitzicht.Zeer tevreden,aanrader
mooie cp met brede plaatsen.Sterke stroom (16a) alles aanwezig 13,40€ dank aan de gemeente
goeie cp,wel naast grotere weg.Zou rustig zijn 's avonds. Alles aanwezig, zelfs sterke wifi.12€.Water betalend Ook voor grotere campers dankjewel
Super. Veel plaatsen alle met stroom.Enige minpuntje,serviceplaats is aan de overkant.
Super mooi en nette plaats. Rustig met prachtig uitzicht Lozen en water gratis.
Super mooi en rustige plaatsen.Geen voorzieningen.Mooi versterkt stadje
mooie gelegen,op enkele 100 m van het strand. Nu nog gratis,men is blijbaaar bezig met slagboom te plaatsen.
Mooie locatie. Vriendelijk onthaal. In de stad en toch rustig
Topplaatsje. Niet voort vertellen
Mooi.Geen voorzieningen. Visrestaurant heeft lekkere kibbeling
Schitterend,zonder meer.Geen voorzieningen,wel vuilbakken Wc legen,even vragen aan de beheerder.
Schitterend. Niks aan toe te voegen.1st maal,niet de laatste
Mooi staan daar.Het was vol,maar we mochten op het gras staan. Zonder stroom 4€😃 0,35 € taks.pp.😀 Terugkomertje Dank u
Fijne plaats,mooi uitzicht Lekkere champagne Dank u Mutingy
mooie nieuw aangelegde plaats.Asfalt,geen schaduw. Mooi uitzicht op de Maas en de citadel.
Heel goed,waren al enkele malen hier. Maar misschien toch de groendienst eens langs sturen nu mei voorbij is
Super zonder meer. Alles aanwezig,sanitair spik en span.Schitterend uitzicht.Staat met stip genoteerd
Mooi uitzicht,rustig aan kerkhof en la mairie Gratis, service betalen.
Top locatie..6,5€/24 u.Water nemen betalend.Smalle plaatsen.
Prima.Geen voorzieningen, maar mooi zicht op zee. Restaurants in de buurt
toffe plaats.300m van de zee. In mei 13€all in,zelfs douche en wc Zeer netjes.
Bij visrestaurants. Je bent er niet welkom want je neemt plaats in van de klanten.Dus moeten camperaars daar niet gaan eten
Super.Lekkere wijn voor een goeie prijs.Goeie voorzieningen voor 5€.Bij aankoop gratis. Dank u wel
niet echt een superplek. misschien persoonlijk mooie ligging aan het meer,daar is alles mee gezegd
zeer aan te raden. rustig,schaduw. dank aan de gemeente
Super.Eigenlijk een uitzichtpunt/parking.Geen voorzieningen, alleen vuilbakken.Schitterend uitzicht,veel wijnkelders.
Zeer goed zoals je van ccp kunt verwachten.Mooi gelegen op de grens Duitsland-Frankrijk
Goed alternatief voor andere dure campings.Alles aanwezig. We staan alleen.
Gratis plaatsen op asfalt en meerdere op een beetje ruwer terrein.Betalende stroompunten. Op goed 1,5 km van centrum. Dank aan stad Wasserburg
we zijn er buiten seizoen geweest (begin mei)Dan is er niets,behalve een prachtig uitzicht
mooie plaatsen in een mooie omgeving. Nieuw sanitair en stroom betaald 15€,en 0,50€/kwh. Aanrader
mooie rustige plaats. mooi stadje aan de Rijn Dank aan de gemeente
Mooie rustig locatie. Super ontvangen door de eigenaars,met veel tips en fietskaarten. Normaal gezien verse eitjes,maar de kippen dachten er anders over. Lekkere snoepjes in de plaats. Dankjewel
Goeie cp.Geen voorzieningen,niet nodig.3,5 km van het centrum. dank aan de stad
2de x hier.Heel goed, hoewel ik 5€ stroom per dag nogal duur vind.
Topplaats zonder meer. Voor 9 € alles aanwezig.Je kan zelf brood bakken Winkeltje enz. Stroom 3€. Wij zijn fan.Dankjewel
mooi, rustig. geen wifi,niet nodig vlakbij de autostrade,maar niet hinderlijk. Dankjewel
Mooie plaatsen(2),maat er staan meestal auto's op de aangeduide camperplaatsen.Maar er zijn genoeg parkeerplaatsen om je te zetten.Rustig.Goeie taverne met lekker eten.Aanrijden kan een beetje krap zijn.Respect voor en van tegenligger.
Sitecode: 72035
Super hier.Douche,wc,mooie plekken.Iets drukke weg,maar dat zie je als je hier komt staan.
weer enkele fijne dagen gehad bij jullie. tot een volgende
Super. Locatie kleine 2km van de zee, mooi met in de "achtertuin" recreatie park Grasduinen. Sanitair heel netjes.Niets op aan te merken.Vriendelijk en behulpzaam.Wij zijn voor het eerder,maar zeker niet voor het laatst
Zeer mooie locatie.Zo goed als op het strand. Geen voorzien alleen vuilcontainer.
Goeie plaats vlak bij het strand. Rustig,geen voorzieningen buiten vuilbakken. Dus geen water.
We werden naar hier "gelokt" door de prijs, maar die is 13€.Zonder taksen wegens buiten seizoen Voor de rest alles oké
gratis cp.Alle voorzieningen ,uitgezonderd stroom .Lekkere champagnes .Veel proeverijen. Dank aan de gemeente.
een paradijsje heeft zen naam niet gestolen. rustig ,ruim,alles aanwezig vriendelijke,behulpzame eigenaars. wij komen nog
Fijne plaats om te staan. Stroom,water afvoer,wifi. Op 1,5km van het centrum met alle winkels. Broodjesservice,kruidentuintje. Alle info over wandelen en fietsen Gastvrij ontvangen met een ijsje. Wij zijn fan
TOP, zonder meer. Mooie plaatsen,alle voorzieningen Zelfs wifi.Gratis Dank u wel St George sur Cher
Zonder meer super. Op enkele km van Pointe du Hoc en Omaha Beach. Mooie grote plaats met gazon. Alle voorzieningen Wij komen graag terug
Ruw terrein.Pal aan zee.Smalle plaatsen Geen voorzieningen (meer) Vuilbak,wc betalend
Mooie locatie.Beetje afgelegen,dus rustig. Tussen de paardjes Vriendelijk ontvangen. Dank u wel
Heel rustig.Netjes Alle voorzieningen zoals gewend bij Camping-car Park. 10,50€
Zeer goed.Alles aanwezig.Vlabij de Rochers Scuptés.Enkele km van StMalo
super rustig.gratis. er een sanizuil buiten het terrein ( betalend)
Sitecode: 102074
top,alles aanwezig. supermooie locatie dank aan de gemeente
Prachtig gelegen aan het water.Op loopafstand van een schitterend dorpje. Geen voorzieningen
fijn weer hier te zijn.
Was weer top. Bedankt voor moerderdag bloemetje. Tot de volgende
Top.Vriendelijk,behulpzaam. Vragen of alles naar wens is. Alles aanwezig,stroom,wifi,water. Wij zijn fan. Dankjewel Liselotte en Koen
Aanrader.Achter het zwembad. vlak bij het centrum gelegen Aldi en Jumbo in de buurt
Fijn gestaan aan de jachthaven mooi uitzicht.Stroom en wifi. Aanrader jammer had een boot de touwen niet aangespannen,met gekletter door de wind.
heerlijke plek,vriendelijk ontvangen tussen de tulpen. alles aanwezig. komen zeker nog terug
Sitecode: 20675
fijn,vriendelijk. mooi centrum. mooie rustige ligging aan de jachthaven.
Mooie ligging.Beetje smal. Stroom,water,lozen alles inbegrepen.21€/44u. Geen wifi of sanitair,maar das geen probleem. Vriendelijk ontvangen. Aanrader
Gewone mix parking. Gratis.Bij regenweer wel problemen denk ik.Aan zee.20 min per fiets tot centrum
zeer mooi,vlak en netjes. 5€ stroom en water. lozen grijs water en wc.
Top locatie.Mooie uitzichten Hartelijk ontvangen door uitbaters (uit België) Alles aanwezig voor een zacht prijsje. Jammer dat we maar 1 nachtje bleven,daarom moeten we zeker nog terugkomen. Tot de volgende
Sitecode: 19539
Top uitbaatster. Zeer netjes. En dat voor 12€all in zelfs wifi. Wij zijn fan
Goeie cp.Netjes ,proper sanitair en goeie prijs.Wel smalle plaatsen.
mooie rustige locatie aan eind van een straat.Wij bleven een dagje langer.13€ alle services
Gratis ,geen voorzieningen,maar mooi gelegen tussen de wijngaarden.Zondag na 14 u gesloten.
Zeer goed.Mooie locatie Zoals alle camping car parks.
Goed voor een nacht.Was wel heel nat op het terrein.Maar dat was dankzij de regen.Vriendelijk ontvangst
top!!! Mooie plaatsen. Mooi proper sanitair.All in,dus geen munten.10min van Harderwijk Wij zijn fan
top cp. ruim.alle voorzieningen. wifi, net sanitair. mooi gelegen. wij komen nog.
Het was weer top. Kort,maar we komen snel weer om een van Rina's creaties(haar passie is diertjes haken).op te halen.Tot gauw.
Heel rustig. 's Morgens op staan en de kliffen van Dover zien. Alles aanwezig.8€ en 4€ voor stroom.
Gratis en voor 2 plaatsen stroom. Super rustig,maar in vochtig gebied,lees muggen. is een expo over alles met rijst en kan je rijst kopen
In hoofdseizoen 2 nachten 2pers ,hond ,stroom 84€ Echt niet waard.Sanitair oké, maar ook niet meer. Incheck dame was echt niet van plan vriendelijk of behulpzaam te zijn.Twas dan ook maandag Wel vlak bij centrum en aan zee.
Mooie rustige omgeving.Op de boerderij. Lieve gastvrouw, Charlotte. Plaats uit te kiezen.10€/nacht.stroom en water klein bedrag bijbetalen. Super
Heel rustig aan jachthaventje. Geen voorzieningen.
Mooie locatie. Goed gelegen voor fiets- en wandeltochten.
Heel rustig.Ruime plaatsen.
Sitecode: 81947
ik had gereserveerd,maar kreeg een mail met bevestiging, maar dat er geen hond(en)werden toegelaten.Zo jammer.. Maar er staat niets van in de info in de app.Dat zou men moeten toevoegen in hun overzicht.
Mooie camperplaatsen. Proper sanitair.Water,stroom,17€ buiten seizoen.Voor herhaling vatbaar.
Super camperplaats,alle voorzieningen.Streekproducten te koop. Mooi fietsen naar Nieuwpoort en Diksmuide. Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. 🤫Niet voort vertellen😉
Top.Super vriendelijke uitbaters. Mooie wandelingen en fietsknooppunten in de buurt. Midden tussen bos en veld. Tomtom geeft niet tot ter plaatse. Best google maps gebruiken. Eerste keer, zeker niet de laatste
Mooie grote plaatsen.Rustige omgeving,en toch niet te ver van het centrum.Alle voorzieningen aanwezig. We komen zeker nog terug
Topadres. Prachtig uitzicht op de polders. Mooie plaatsen.Alle voorzieningen, goeie Wi-Fi. 's morgens verse eitjes. Niet ver van Terneuzen. Wijn zijn dan en komen zeker terug.
We hebben daar 1 nacht gestaan. Geen voorzieningen, taverne vlakbij. Rustig en vlakbij wandel-en fietsroutes.
Heel fijne camping met eindeloze uitzichten. Proper sanitair Wij komen nog terug