@iwan4
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Misschien is dit wel de best onderhouden en properste camperplaats waar ik ooit ben geweest, 3 woorden top top top !!!!!!
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
6 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
zij die zeiken over de douches en troebel water ( wat overal in portugal is, koop drinkwater in de super markt aan 1€ per 6liter ) vergeten er bij te zetten dat alles kraak net is en iedere dag gepoetst wordt dit aan 11 € per nacht inclusief stroom, ik zou zeggen ga naar de club met
prachtig historisch stadje fantastische vergezichten, is veel meer dan een tussen stop, dit moet je gezien hebben
is en blijft een top plaats, enige min punt is de dagelijkse stinkende bbq die 's avonds aan gestoken worden
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
voor deze prijs zou het eerste sanitaire blok mogen functioneren zodat je geen 50m in de vrieskou moet gaan om een douche te nemen
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prachtige, rustige camperplaats aan een eerlijke prijs, ruime plaatsen en diervriendelijk, wij komen hier al jaren en het is steeds leuk terug keren
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
betaling is veranderd, je moet nu een QR code scanen, prijs is in minder dan 1j van 12€ dan 16,5€ en nu 19€, + daar bij nog eens water betalend is veel te duur geworden, er zijn nieuwe eigenaren die dit eens mooie park laten verloederen, ( zeer slordig ) maar de prijs kunnen ze wel optrekken !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dit week-end was er dus plaats genoeg (17/10 ) het beste is er af !!!
goede plaats om stad te bezoeken en de ecopista te doen, plaatsen zijn 3,5m breed en 8m lang, 8 plaatsen, op de parking ernaast kun je ook staan maar daar zeer smal