@iwrivaro
- 2022
Juli 2026
Alles is al gezegd: de plekken, toiletgebouw, het wandelen, fietsen, Tina en Alex, de rust (alleen de kerkklokken horen), de restaurantjes, de vriendelijkheid-gastvrijheid. We hebben genoten! Heerlijke melk, eieren, kaas en locale wijn die ze verkopen. We komen heel graag terug!
Mooie, ‘nieuwe’ plek. Mooi aangelegd. Supernette en schone toiletgebouw. Erg aardige eigenaren, supervriendelijk en erg behulpzaam. Tijdens de hitte weinig beschutting, maar wel een vrijkaartje voor het natuurbad ‘ernaast’. Met de ‘cable cars’ naar boven, een aanrader. Fijn fietsen en wandelen in de buurt. Wij komen graag terug.
Gereserveerd en we hadden een prachtige plek met dito uitzicht. De plekken zijn niet even groot. Schone toiletgebouwen en dat terwijl het druk was. Enige minpunt met de warmte is het legen van chemisch toilet ‘binnen’. Broodjesservice (voor de avond doorgeven verzekerd van je keuze broodjes). Met de fiets ben je zo in Vaduz. Gratis OV (met overstap) naar Malbun, aanrader! Zwembad mooi klein. Mooie wandelingen.
Mooie, grote plekken met stroom. Supervriendelijk personeel. Lekkere broodjes besteld voor de ochtend. Heerlijk gegeten bij het restaurant, aanrader! Ook daar is het personeel super! In het toiletgebouw ruikt het goed, als je beter kijkt kan het schoner. €32,50 voor 1 nacht camper 2p met stroom. €4 pp voor het zwembad (hele dag).
Grootte van camping heb je niet gelijk door. Verschillende veldjes. Personeel vriendelijk en behulpzaam. 1 pasje voor douchen is onhandig, maar het is wat het is. Køge leuke dorp/stad met gezellige winkeltjes.
Fijne en mooie plek. Reserveren is handig wanneer je er langer wil staan, maar voor 1 nacht is er wel plek. Kookgelegenheid, afval scheiden, buitenplaats om gezellig samen te zitten. Erg hyge.
Vriendelijke mensen, inchecken na 18u gaat makkelijk en snel. Je kunt dan ook gelijk broodjes bestellen. Na 18u kun je lekker eten in het restaurant. Het is echt een doorreiscamping (iedereen vertrok de volgende dag), maar je kunt er ook langer verblijven. Leuk dorp!
Sitecode: 72069
Wat een fijne plek. Ruime plekken, schoon en mooi sanitair. Broodjes-service en een klein winkeltjes met veel benodigdheden. Gegeten bij de buren (erg lekker) en ook lekkere pizza’s hier gegeten. Heel veel wandel- en fietsmogelijkheden met prachtige uitzichten en uitdagingen. Met de bus naar Bolzano of wandelen en weer terug naar hier. Aanrader!
Snelle mailcontact, mooie plekken, met broodjes-service. Ongeveer 0,5km wandelen en dan bij boulevard. Schoon sanitair. Duidelijke regels/afspraken over tent, mat op de grond (niet). Het was hier heerlijk.
Mooie plek met uitzicht en eigen terrasje. Wel veel steekvliegen op de terrasjes. Genoeg ruimte. Naar beneden wandelend naar een bijna privé strandje, naar boven wandelend naar een klein winkeltje (6min) met vers brood ‘s ochtends. Het sanitair werd schoongehouden, mr door de drukte was het niet altijd even schoon.