@jac2
Prima plaats,geluid van weg neemt s,avonds snel af.Mooi zwembad. Stroom is goedkoop.
Prima sani station,maar moeilijk te vinden. Bordjes kloppen geheel niet,het is aan de overzijde van de weg. De bordjes wijzen richting tankstation maar dan ben je verkeerd.
Mooie en complete camperplaats,alles aanwezig .Logica ontbreekt totaal. Stroom is gratis maar chemisch toilet legen moet betaald worden.Staan plaatsen op gras of op de weg ? Zit bij industriegebied maar s nachts stil.Supermarkt heel dichtbij. En eten op loop afstand.
Prima camping,heel aardige beheerders,prima keuken wel kleine kaart. Fantastisch gelegen aan het water,goede en schone toiletten en douches. Komen graag terug.
Wat een fijne plek,heerlijk rustig. Dit wil de camperaar.
Wat wil de echte camperaar nog meer. Goede restaurants en supermarkten dichtbij.
Prima camping zeer schoon en net sanitair,goed om te staan ook zonder reservering. Maar de prijs klopt in het geheel niet met wat op campercontact staat .
We hebben hier 1 nacht gestaan moesten € 55,00 betalen en € 10,00 stroom wat ons niet was gevraagd. Zelf sneeuw ruimen om te kunnen staan wat later allemaal modder werd. Ik begrijp de positieve reviews geheel niet. Onvriendelijke ontvangst en de kortings bonnen waren ook niet geldig. Eens maar nooit meer.
Prima plaats lekker rustig en dichtbij lekker eten.Dit is wat de echte camperaar wil.
Prima plek voor de echte camperaar veel te zien te voet en op de fiets. Heel aardige mensen,water stroom en lekker eten.
Wij waren zeker niet enthousiast ondanks het slechte weer.Te kleine plekken,zeer onhandige toegang(slagboom)En we stonden in het natte gras dat inmiddels modder was geworden een andere plaats was niet aan de orde.Toiletten en was gelegenheid te klein.
Prima plek voor de echte camperaar geen voorzieningen wel zwembad en mooi uitzicht.
Mooie plaats maar de prijs klopt niet. Was eerst € 7,00 nu € 11,00 en betaal je middels easy pay dan komt er nog € 0,39 bij aan verwerkings kosten. Overigens zeer rustig want de vrachtwagens waren op weg.
Prima cp dicht bij winkels en prima restaurants.Dit wil de echte camperaar.
Heerlijke plek,rustig en heerlijk gegeten.Dan is de plek gratis.
Dit wil de camperaar,eenvoudig en simpel.Niet naar je zin of vol dan ga toch gewoon verder.
Prima overnachting plaats lijkt op gewone parkeerplaats.Auto’s rijden af en aan.Heerlijk gestaan en goed geslapen.
Prima lokatie,wil je fietsen zorg dan voor een kaart.Toilet en douche keurig.En verder niet teveel zeuren.
Perfectie plaats,zoals een echte camperaar wil. Midden in de natuur heerlijk rustig.
Goedemorgen. Even een reactie, fantastisch een service punt in de buurt. Maar een beetje onduidelijk tw het kost € 2,50 en toch is het gratis. Maak het lozen € 2,50 en alles is duidelijk. Groetjes.
Hier 2 nachten gestaan,wel op tijd komen er zijn maar 4 plaatsen. Heerlijk fietsen lekker rustig. Alles is aanwezig,eten stroom,water en loosput.Prima plek.
Perfecte cp schoon en wat nodig is is er.Stroom Sanistation en heerlijk rustig.
Hier moet je niet wezen gewoon een Autohof.Je staat tussen de vrachtwagens en kost € 15,00 per nacht.Heeft niets met een cp te maken.
Eenvoudige CP slecht te vinden niet zoeken in de nacht.Toilet en douchen tijdens openingstijden zwembad.Bord met camperplaats aanduiding slecht moet duidelijker zijn.
Sitecode: 62005
Fijne en goede CP wel toilet en prullenbak zeer netjes.Hele fijne en aardige mensen zeer goed terras en restaurant.En prachtige en rustige ligging.
Hele fijne CP zeer vriendelijke mensen,ma en di geen eten wel bier kleine supermarkt overzijde van de weg.Nadeel ligt aan doorgaande weg s,morgens veel verkeer.
Rommelige boel wel dichtbij dorp om te eten,voor een nacht prima en dan wegwezen.
Nette camperplaats, heerlijk rustig. Ook water nemen en lozen is ok, chemisch toilet legen kan ook. Maar de toiletten zijn stuk en ongewoon smerig. Wellicht komt dat omdat er op het veld ernaast heel veel caravans staan, een soort privé camping.