@jacco1956
Lid van Campercontact sinds 2016

Rustige plaats met bezienswaardigheden en een plaats met alle voorzieningen. Voor ons zeker een plek om terug te komen. Zeker een aanrader.
We hebben hier 21-07-2012 gestaan overnachten mag is geen probleem, er staan alleen wat vuilnisbakken maar de Abdij zeker een bezoek waard als ook de tuinen. In de omgeving nog verschillende wandelroutes. Overdag redelijk druk bezocht door mensen van overal, je kunt er dan ook eten er is een restaurantje bij maar alleen tijdens openingstijden. "s nacht is het heerlijk rustig en slaap je lekker.
Camperplaats is zeer schuin dus grote blokken nodig, voor de rest alleen maar lof overdag lekker gezellig druk en 's nachts lekker rustig. De plaatsen bovenop mag niet meer overnacht worden men mag hier na 22 uur niet meer staan, wordt nog wel gedaan maar dan op eigen risico je bent ervoor gewaarschuwd.
Wij staan hier nu op dit moment op de camping alleen voor campers. Het is veel drukker dan vorig jaar maar toen waren we een maand later dus dat kan wel. Vriendelijke medewerkster spreekt redelijk engels en wil dit ook spreken. Wij hebben in ieder geval geen enkel probleem. Er zijn zelfs 2 douche- en toiletgebouwen open.
Rustige plaats bij de super U en naast deze winkel is een tankstation met een sanizuil, ook kunnen hier gasflessen gewisseld worden.