@jackdilles

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2019

Op onze Zwedenreis in juni 2016, kwamen we toevallig langs deze camperplaats. Nu hadden we reeds een andere bestemming gepland, toch konden we het niet laten om deze spot eens goed te bekijken. Top, een volgende reis gaan we hier zeker gebruik van maken.

Na een bezoek aan sitecode 23077 en 23079, hier op 6 juni 2016, het sanigebeuren ververst. Geheel gratis en keurig verzorgd en superschoon. Dat houden wij graag zo instant.

7 juni 2016, de dag doorgebracht op dit leuke plekje. Het werd echter 's avonds steeds drukker, door allerlei sportvissers. We werden bijna helemaal ingesloten en ook het verkeerslawaai viel tegen. We hebben in de omgeving een fijnere overnachtingsplek gevonden.

Sitecode: 19887

8 juni 2016 niet op deze rastplats, maar onder bij het meer overnacht. Deze plek was ons, door het langsrijdend verkeer, iets te lawaaierig.

8 juni 2016 deze spot aangelopen. Het grasveld is alleen bedoeld voor caravans, staat ook aangegeven en er stond ook geen camper. Verderop mag je niet in de lengte van het pad staan, volgens de borden. Er blijft dan niet veel ruimte over om langs te rijden. Wij zijn doorgereden naar SC 19887.

10 juni 2016 de zaak hier verkend en het pad naar het dorp afgelopen. Het is een prima stek met stromend water en toilet. Aan een meertje gelegen, verder konden we geen wandelmogelijkheden ontdekken. Voor de nacht wordt het verkeerslawaai wel hinderlijk is ons vermoeden.

12 juni 2016 hebben we hier geheel in ons uppie gestaan. Wat een heerlijke plek met fantastische wandelmogelijkheden. Ook een klim naar de verderop gelegen vuurtoren, via het haventje is een must, al was het alleen maar voor het uitzicht.

Het zag er al met al erg verloren uit. Ook geschreven Nederlands op het aanwijsbord was huilen.

Heerlijk rustig natuurgebied ideaal voor de vogelaar. Op en achter de dijken zijn ruime wandelmogelijkheden. Het is een badeplatz dus zwemmen kan ook, er zijn zelfs koudwaterdouches om je af te spoelen. Verder geen voorzieningen.

9-7-2016 werd dit het alternatief van Naestved , we hadden hier in 2013 ook op de heen en terugweg van en naar Noorwegen gestaan , en net als toen ook weer helemaal alleen.Aan de foto's te zien gebruikelijk.De bosschages waren behoorlijk uitgedund , je kon nu het naast gelegen huis zien en het droogtoilet was nu dicht.Prachtig uitzicht ,mooi wandelgebied en snachts echt stil en echt duister.

8-7-2016 hier prima kunnen overnachten , ondanks het langskomend verkeer, de plekken zijn gewone parkeervakken wat eventueel een beperking kan zijn. Als je de kanaalweg uitrijd kom je bij plezierhavens aan het fjord, hier is het overdag heerlijk vertoeven. Ook de volgende nacht zouden we hier verblijven, maar de jeugd liep hier massaal langs met tassen vol drank, feestje dichtbij. Wegwezen dus.

De prijs is ondertussen van €3,- naar €5,-verhoogd incl. stroom. Een wandeling in het stadje en omgeving is nooit weg.

Het leek een leuk stekje alleen werkte het weer niet mee. En ook het verkeerslawaai van de langslopende snelweg deed ons snelwegwezen. Om er te komen is trouwens een verrassend leuk weggetje.

Op een grasveld, onder de bomen een donker en triest geheel op een natte dag. Vermoedelijk blijft je zonnepaneel hier werkloos en voor mensen met tv wordt het een spelletjesavond.

Het is gewoon een grasveld ,naast het spoor zonder voorzieningen.Er was ook geen enkele camper aanwezig, mede waarschijnlijk vanwege onaantrekkelijkheid.

Op 6-7-2016 eerst de camperplaats Vaerlose SC42206 bekeken, zie aldaar. Daarna naar deze plaats, liggen heel dicht bij elkaar. We waren alleen, we hebben prachtig in de omgeving gewandeld en bij terugkomst en de drukte op het pleintje (dierenartspraktijk) en de drukte op aanliggende weg, snel besloten om naar het serene Vaerlose terug te keren.

6-7-2016 deze plek naast het museum aangestoken.Het was eerst onduidelijk waar je moest staan.Tegen het museum aan een grote clouliner en wat het officiële plekje was stond een personenauto.Maar de heer en mevrouw van het huis ernaast , maken het iedereen snel duidelijk.Verder een fijne en rustige plek zonder voorzieningen.

6-7-2016 hier neergestreken om te blijven, maar door het trieste weer werd de hele omgeving triest. We komen vast met mooier weer hier terug.

Op 29 mei en 3 juli 2016 hebben we net als eerdere jaren weer dankbaar gebruik gemaakt van deze prettige mogelijkheid. Mooi uitzicht op zee, met de uit- en invaarten van de veerboten naar Polen en Bornholm(DK). Het terrein is door bouwerij iets kleiner geworden. Wandelmogelijkheden zijn er plenty. Van hier een wandeling naar de stad van Kurt Wallander, is mooi kustpad. Vergeet ook de havenbrug niet.

Op 30 mei 2016 hadden we hier reeds gekeken, maar dachten a.d.h.v. de borden dat het verboden was. Op 2 juli 2016 kwamen we hier weer. Toen bleken er campers op de parkeerstrook naast de bootjes te staan en wij daar ook heen. De parkeerplaats raakte door buurtbewoners steeds voller, men begon zelfs met de picknicktafels te schuiven en verwijtende blikken in ons campertje te gooien. Wij zijn verdwenen.

Op 1 juli 2016, hebben we ons het apezuur gezocht, om deze plaats te vinden. We kwamen op het terrein van een hotel uit en verder op privat terrein. Ook zijn we geen enkele verwijzing naar een natuurreservaat tegengekomen.

Op 1-7-2016 hier ook langs geweest, als het erg druk is met lokale zwemmers met hun auto blijkt er niet zoveel plaats over te zijn. Het water is daar echt op zwemmen gemaakt. We hebben hier wel de dag meegenomen, maar voor de nacht vonden we het niet aantrekkelijk genoeg om er alleen te gaan staan.

Op 1 juli 2016 deze plaats ook bezocht, zit in een prachtig heuvelgebied met ruime wandel- en klimmogelijkheden. Zelf naar het toiletgebouw moet je stevig aan de bak, om je cassette te legen. Een fantastisch mooie parking met div. picknicktafels. Top.

Sitecode: 20853

5 juli 2016 hebben we hier na 3 jaar , weer een prima nacht gehad. Helaas veel regen, waardoor we amper van surfers konden genieten. Die kwamen de volgende morgen zeer vroeg vanwege een stormachtige wind. In de omgeving wandelen, kon nog net tussen de buien door. De spot: Klein maar Fijn. Voor de surfers is aan de buitenkant van het toiletgebouw een douche aangelegd.

30 juni 2016, hier de plek bekeken voor een volgende ronde door Zweden. Prima plek aan een doorgaande weg met behuizing. Aan een meer, dat nu van een gaashek is voorzien. Het toiletgebouw was goed schoon.

Op 28 juni 2016 werd dit ons eindpunt voor die dag. Wat een prachtig plekje aan wat men noemt een badplats. Buiten droogtoilet en omkleedhokken, geen voorzieningen. Wandelmogelijkheden in overvloed. Het plaatsje Ohs heeft ook nog een smalspoormuseum. Steekmuggen en knutten waren helaas ook ruim vertegenwoordigd.

Het was voor ons een beetje verwarrend op 28 juni 2016. Je hebt de rastplats Abboraviken, niet erg aantrekkelijk. En je hebt aan het begin van de weg erheen een picknickplek aan het water waar camping verboden is, wel aantrekkelijk. Hier staat ook de automaat voor visvergunning. Bij die ingang staat ook de kast met opdruk tömning latrin, en daar zit het putdeksel in de weg aangelegd.

26 en 27 juni 2016, hier de dag en nacht doorgebracht op een prima plekje, waar vandaag leuke wandelingen zijn gemaakt. Onder andere de trap naar het haventje aan de Vâttern, haar het stadje Gränna of dichtbij door het bos langs de Kvarnen(watermolens).Op deze site staan verschillende foto's van de rastplats boven bij het kasteelhotel.

25-6-2016 op deze plaats gestaan en overnacht. De omgeving met een rondwandeling verkend. De volgende morgen het prachtige Flygväpenmuseum bekeken, daar kon ik uren vertoeven. Door het midzomernachtfeest ook nog gratis. De CP is een groot grasveld naast het spoor, zonder voorzieningen, verder een prima plek.

25 Juni 2016, deze plek bekeken, verre van aantrekkelijk, aan een doorgaande weg, naast een soort café en langs een park met speeltuin. We waren er snel uit om deze plek te mijden.

Hier gestaan op 23 en 24 Juni 2016. Een prachtige en rustige plek aan het kanaal, waar we ook nog een bever hebben kunnen spotten en fotograferen. Langs het kanaal kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Wat mij alleen opviel was, dat we de 2e met alleen medelanders stonden, die een aversie met het groeten van een landgenoot hebben.

Toen wij hier op 21 en 22 Juni 2016 waren, had havenmeester Johan Swierenga het al moeilijk om de campers op de juiste, maar ongeschikte plaats te krijgen. Deze ligt bij de oude bootjes, een terras hoger op steenslag. Bewoners met een boottrailer, konden niet eens fatsoenlijk bij de haven komen. Lees nu dat er nog maar 3 stuks mogen staan helaas. Want het blijft wel een topplaats.

Op 20-6-2016 zijn we hier overdag neergestreken, een prachtige plaats aan een rivier met prima wandelmogelijkheden. Alleen wel erg afgelegen om er alleen te gaan staan, we hebben tot laat in de avond gewacht, maar geen gezelschap, helaas

20-6-2016 Deze plaats aangedaan ,je staat er prachtig aan een meer voor een kleine bijdrage. Aan de overkant bij het restaurant, wordt met een groot bord aangegeven,dat je daar gratis mag staan. De onderstaande foto's scheppen verwarring, zijn namelijk van beide spots.

Op 18-6-2016, ook deze rastplats in onze zoektocht meegenomen. Het bordje "12 Tim" onder de caravan is verwijdert en er is bij de ingang duidelijk aangegeven dat het geen camping is. Zie hiervoor de bijgevoegde foto's. Wel jammer, want het is best een prima plek voor de nacht. Deze tendens zijn we op meerdere rastplatsen tegengekomen.

18-6-2016 Op het eerste gezicht leek dit ons wel een aardig plekje, toch zijn we verder gaan zoeken. De weg erheen over het eerste terrein was bar slecht en wat er allemaal bij de stookhut lag, was ook niet bevorderlijk.

17-6-2016 Ook 1 van de CP's die we deze dag hebben bezocht, een fantastisch mooi plekje, maar voor ons niet om hier alleen te gaan staan, iets te afgelegen.

17-6-2016 Hier een kijkje genomen, was alleen nog te vroeg en te nat om te blijven. Maar wij vonden het een voortreffelijk stekje voor een andere keer. Toiletgebouw ook schoon. De brug over en je komt in een prachtig wandelgebied langs de rivier. Hier kun je einden lopen en er zijn ook vele plaatsen met droogtoilet om de dag(nacht) door te brengen en te vissen.

16-6-2016 Na een bezoek aan de poolcirkel, de rest van de dag en de nacht op deze prachtige plaats aan het water doorgebracht. Op die dag 23,5ºC, 's nachts volop regen, evenals de volgende dag. Helaas alleen "wandelmogelijkheid" op zeer drukke weg of op het spoor.

Op 4 en 5 juni 2016 waren wij hier te gast. Zoals eerder aangegeven zijn er meerdere parkings om te gebruiken. De meesten liggen aan de stoffige steenslagweg. Wij hebben gekozen om bij een soort gemeenschapsgebouw te staan, iets verder van die weg af. Ze hadden zelfs het gras daar gemaaid. Top. Zie de foto's. Ook voor wandelaars zijn hier de mogelijkheden legio. Zwemmen kan vlakbij in zee.

Op 2 en 3 juni 2016 hier de dag en de nacht doorgebracht. Een fijne plek aan het haventje met ruime wandelmogelijkheden in de omgeving. Jammer dat de niet meer gebruikte graansilo's, het ideale plaatje verstoren.

Sitecode: 20570

Deze Rastplats op 2 juni 2016 gebruikt om te eten, voor de nacht is het zeker een mooi plekje. Echter niet om de dag door te brengen, daarom verder getrokken. Het toiletgebouw wordt prima schoongehouden, dat zit in Zweden wel goed. Aftekenlijst hangt aan de deuren.

1-6-2016 Hier de dag en de nacht doorgebracht. Wat een heerlijke spot voor vogelliefhebbers. Geen voorzieningen buiten een droogtoilet om. Wel vogelspottershutten in de omgeving.

31 mei 2016 Deze fijne plek, in een prachtig natuurgebied aan het water, met ruime wandelmogelijkheden, deze dag benut. De beroemde vos komt 's avonds langs. Voor de beleving van pikkedonker en muisstil, is dit de perfecte plaats.

30-05-2016 Deze plaats bekeken op onze Zwedenreis , geen enkele animo bespeurd, beetje afgelegen en voor een groot deel onder de bomen. Eetgelegenheid was ook nog dicht , maar op zich een aardige stek zonder voorzieningen.

28-05-2016 Deze fijne plek bezocht met gratis stroom en een bord met gegevens van loosplaatsen.Voor de doorreis naar het hoge noorden een prima spot.

Goede wijn behoeft geen krans.Op 26 mei 2016 deze fantastische spot weer als eerste stop gebruikt op reis naar Zweden.De weg oversteken, langs het zwembad ,geeft een prachtig natuurgebied vrij met vlindertuin en wandelmogelijkheden.

Op 14-06-2016 waren we genoodzaakt deze mogelijkheid te gebruiken, omdat SC28382 dicht was. Prima stek om van hieruit diverse tripjes te maken , zowel in Zweden als in Finland (konden we weer euro's gebruiken).

14-06-2016 Op deze dag,zouden we gebruik maken van deze toch wel erg mooie spot met uitzicht op Finland.De werkzaamheden waren nog volop bezig (zie foto's), en mijn vermoeden is dat dit mooie plekje als CP verloren is.De keuze viel daarna op de P bij Ikea.

7 juni 2016. Deze plaats bekeken, stond er keurig bij.

6 juni 2016. Hier op deze leuke plek aan het water willen staan. Was echter niet meer gratis. Deze plek maakt Öregrund beroemd, omdat dit de enige plaats is waar je de zonsondergang aan de oostkust in de "zee" kunt zien gaan. 's Avonds stond er niemand meer.

Dit is de 2e keer dat we Huizen aandoen. De vorige keer stonden we nog op de P bij de haven. Het hotelgebeuren heeft dit veranderd helaas. Daar had je een fantastisch uitzicht. Ook de nieuwe spot is niet mis en de animo zo groot, dat de 8 plaatsen maximaal, niet te handhaven zijn, mooi toch. Hoe meer zielen,hoe meer..... En wat een mooie wandel-en fietsmogelijkheden. Top. De pier niet vergeten.

Op doorreis 13 juli 2015, deze plaats ook even aangelopen. Heerlijk rustig, onder hoge bomen in een nette villawijk .Doordat het stevig regende, zijn we maar verder getrokken. Maar we komen hier zeker terug.

Deze mooie spot , bezochten we op 11 juli 2015, reeds voor de derde keer en het verveelt nooit. Het stadje lacht je vriendelijk toe en voor wandelingen in de omtrek , hoef je niet ver te zoeken. Mooie privéplaatsen tussen de hagen bij het sportterrein. Ook daar omheen kun je aan je conditie werken.

Op 9 juli 2015 via vele omwegen eindelijk hier aangekomen. Men had de hoofdweg in het stadje eruit liggen. Een heerlijke spot, met ook nog picknicktafels. Keurig voor elkaar. Ook heeft het stadje met z'n poppen uit stammetjes gemaakt, zeker gevoel voor humor en is het een bezichtiging waard met zijn vakwerkhuizen. Wel klimwerk voor de conditie. Vergeet ook Manneke Pis niet te groeten.

Op 8 juli 2015 , onze "tenten" hier opgesteld. Mooie en nette plaats aan een doodlopende weg in een rustige woonwijk. Ook voor wandelliefhebbers is er zat te beleven. Kijk maar eens bij de vijver. Ondanks de melding van € 2,- voor water, konden gratis tappen, ook de volgende dag.

Op 8/7/'15, op doorreis ook deze CP bekeken. Wat de vorige beoordelaar aangaf, kan ik geheel onderschrijven. Jammer dat er zo weinig animo voor is.

Op doorreis d.d.8/7/'15, deze stek even bekeken. Een verrassend mooi plekje aan een vijver. Je moet schuin naar beneden, parallel aan de doorgaande weg. Helaas vergeten foto's te nemen. Op streetview is het wel te bekijken. Gaat een volgende reis mee in de planning.

Op 6/7/'15 eerst bij de burgemeester gekeken. Hier zijn 4 plekken voor campers gesitueerd. Stijf tegen elkaar aan. Snel door naar deze plaats, redelijk bezet, maar nog voldoende mogelijkheden op een leuk plekje te vinden. Wandelmogelijkheden genoeg, b.v.langs de Loire, die meer leeg dan vol is. Geen hinder van de hoger gelegen weg gehad. Prima plek.

Sitecode: 22060

Hier op 5 juli 2015 ,een deel van de dag en de gehele nacht doorgebracht.Prima plaats,met een vijver en picknickplaats in de buurt.Mogen geen honden heen.Ook in de omgeving kun je prachtige wandelingen maken.Schrik niet van mensen die aan de weg in de onderwal flessen vol water tappen.Gratis stroom,waar tref je dat nog.

Op zich een hele mooie stek.Dat mochten we op 4 juli 2015 zelf ervaren.We hebben er overnacht, omdat er nog iemand was gearriveerd. Anders waren we niet gebleven , omdat het afgelegen ligt.s'Nachts werden we opgeschrikt door gozers op een Quad , die daar zo nodig met een rot gang rondjes reden in het pikkedonker.

Deze dag , 2 juli 2015 , heel wat CP's bekeken en deze won het.Mooie stek met redelijk goede sani.Je staat wel voor de dechetterie ,dat kan s'morgens heel vroeg lawaai opleveren. Ook het stadje met heel oude vakwerkhuizen is zeker de moeite waard.

Een prima schaduwrijke plaats , wel vliegt er veel verkeer doorheen en is het gewoon een mix-parking.Het sanistation is gratis , maar er zit wel een gleuf met verzoek voor een vrijwillige bijdrage.Het stroompunt voorzichtig mee zijn , onze lader ging hier in rook op. Het was op 3/7/'15 ook bloedheet , daar kan het ook aan hebben gelegen.

Sitecode: 1913

Aan de hand van de foto's leek dit ons een leuke stek,dus op 3 juli 2015,ook hier zelf ervaren. Op zich leuk , alleen naast een behoorlijk drukke weg en daardoor ook een komen en gaan van auto's. Ons te onrustig , ook de stroomkast werkte niet mee voor een verblijf.

Dit was op 3/7/'15 ons einddoel , we kwamen echter eerst een andere spot tegen.Toch op onze rondreis deze camperplaats ervaren.Wat een verademing zeg , prachtige ruime opgezette plaatsen op asfalt , met daartussen een grasstrook.Ook sani gebeuren was netjes zij het wat laag gesitueerd.Heel schoon en netjes , houden zo.Nu nog wat bomen voor de nodige schaduw.

Sitecode: 20923

Via Lourdes hier op 2/7/'15 aangeland om te bekijken en om de wc te legen.Op zich een redelijke plaats , ware het niet , dat het aan een zeer druk kruispunt lag.Er stond ook niemand , en het lokte ons ook niet aan.Dus weer verder.

Via Andorra , kwamen we hier op 29 juni 2015 aan.Wat een voortreffelijke camperplaats.Ook de omgeving , nodigt echt uit voor een mooie wandeling.Met het geruis van de waterval , is het heerlijk slapen.Top

Via Col de Montillobar waar we op een P ,minsten 30 stuks grote arenden op de thermiek zagen rondcirkelen,kwamen we op deze nette CP.Prima kunnen staan en slapen.Ook ligt er een prachtig natuurgebied om te ontdekken.Sani gratis en goed gescheiden ,al zie je kinderen bij de WC-zuil waterdrinken etc.Staat ook niet aangegeven helaas.

Op 27/06/'15 konden we de schaduw van de bomen op deze spot goed waarderen. De eerste foto hier onder is een beetje misleidend, die muur kun je zien vanaf de camperplaats. Mooie rustige stek vlakbij een qua vormgeving wel heel bijzondere sporthal. Heerlijk geslapen daar.

Op 26 juni 2015 geen campers bij de coördinaten.De foto in het ACSI/NKC boek geeft de zeer scheve parking voor het Castillo aan. Echter vol met hotelgasten etc. Achteraf wordt alles duidelijk. Eigen stek gevonden, want de stad is het waard

Het gaat hier inderdaad om een afgesloten terrein voor vrachtwagens ,een erg kaal asfaltterrein.Geen voorzieningen kunnen vinden , het hele terrein was volkomen leeg. Dit alles mochten we zelf ondervinden op 26/06/'15. Het stadje is overigens de moeite waard voor een bezoek.

Sitecode: 19908

Toen we op 23/06/'15 hier een plaats zouden innemen , werd er net begonnen met het terrein aan te kleden voor een feestje? Er waren ook geen andere campers , ik kon niets vinden , dat aangaf , dat er iets stond te gebeuren.

Op 25/06/'15 stonden we hier met 2 campers, lekker dicht bij de bomen. Verder was er helemaal niemand in de buurt. Omdat het in ons campertje 36ºC was zaten we onder de bomen op een stoeltje. Er werd ons na een tijdje duidelijk gemaakt dat dit een parking was, en geen camping. Terecht natuurlijk, echter gezien de omstandigheden had men wel iets coulanter kunnen zijn. Zeer snel wegwezen.

We hebben op 23/06/'15 de gehele stad afgezocht op vermeende camperplaats voor zover ons bekend. Op die voor €3,- stond slechts één oude camper en leek ons wat desolaat. Toen maar door naar deze plaats. Prijzig in onze beleving, maar prima voor mekaar, netjes schoon terrein en rondrijdende medewerkers(bewakers?). Bij het sanistation werd de drinkwaterkraan misbruikt om de WC te spoelen, viel me op.

Op 22/06/'15 hier het keurige sanistation gebruikt,de plaats zelf was leeg en leek wat afgelegen.Een weegbrug die daar voor het kantoortje zit , vraagt nogal wat van de chauffeurs. Ze moeten heel dicht langs de camperplekken.Omdat het bloedheet was en er geen schaduw was , zijn we verder gereden.Het zit wel aan de doorgaande weg.

Gewoon een mix-parking, maar dat zijn zoveel camperplaatsen, niets mis mee. We hebben hier op 20/06/'15 een deel van de dag en de gehele nacht doorgebracht. Prima te doen, boven bij de vuurtoren kun je mooi even rondkijken en een wandeling langs de hoogtemeter-palen, leert je de omgeving waarderen.

Op 13/06/'15 hier een deel van de dag en de gehele nacht doorgebracht.Dit is het nieuwe terrein ,helaas geen schaduw,naast de mixparking met volop schaduw.Het bekijken van de stad langs de rivier is een leuke wandeling.Jammer dat de glasbak ook op dit terrein staat.

Op 19/06/'15 hebben we hier in de schaduw de warmte van ca.35ºC kunnen trotseren.Ook 's nachts wilde het maar niet afkoelen. Het dorpje heeft wat leuke fotogenieke plekken, zoals het kleine kapelletje op de heuvel en het tegeltableau bij het fonteintje. De bewoners zijn ook allervriendelijkst.

Deze camperplaats op 18/06/'15 ook bezocht. Prima plek, helaas geen enkele schaduw. Het was die maand bloedheet.

Heerlijke plek met schaduw en nette gescheiden sanizuil.Dat mochten we op 18 juni 2015 zelf ervaren. Ook voor een mooie wandeling in het buitengebied, zit je goed.

Inderdaad , wat de vorige beoordelaar al aangaf,en wat we 17 juni 2015 zelf ondervonden.Ontzettend veel verkeerslawaai.Overigens keurig grote plekken.Snel verder.

We kwamen hier op 17 juni 2015 laat aan na diverse camperplaatsen onderweg te hebben aangedaan. Het was er al uitgestorven, er stond slechts 1 camper. 's Avonds de recensies nog gelezen, waaruit bleek dat de daar aanwezige honden niet zo prettig met gasthonden omgaan. Daar zaten we met 2 kleine hondjes. Na een prima nacht, toch 's morgens maar snel weg.

Door de recensies,leek dit ons een leuke plek , op 17 juni 2015.We hebben er de gehele dag lekker in de schaduw doorgebracht.We stonden er als camper alleen en tegen de avond werd het steeds minder leuk.Toch maar weer verder.

Prima plekken, ook op het hogere veld , voor wat water, moest ik wel in de rij op 17 juni 2015. De bovenste kraan is voor drinkwater , de onderste om je toilet om te spoelen. Sommigen nemen dat niet zo nauw,er wordt ook dubbel gewerkt , met als resultaat , spetters om je oren.Erg onhygiënisch!! De badplaats zelf is meer dan de moeite waard.

Dit leek ons een leuke bestemming om op 16 juni 2015 van hieruit de stad te bekijken.Toch vonden we het helaas een beetje desolate ruimte. Dat kwam waarschijnlijk door daar wat rondhangende figuren. Na wikken en wegen toch maar verder.

Hier op 14 juni 2015 , via een lekker antiek bruggetje , aangekomen. Zoals de foto's aangeven , het ziet er lekker gevarieerd en gezellig uit in een leuke omgeving. Helaas konden we geen fatsoenlijke plaats meer vinden , dus verder.

Hier op 14 juni 2015 naar lopen zoeken , erg verstopt , helemaal vol met Fransen en erg benauwend.

Sitecode: 1982

Op 11 juni 2015 hier de CP ook bekeken , genoeg ruimte , toch niet het juiste gevoel , dus verder.

11 Juni 2015 , hebben we hier prima kunnen staan en geslapen , aan de overkant van de weg ligt een prachtig wandel gebied.

Sitecode: 1974

Op 10 juni 2015 deze CP ook aangedaan , het was er smoordruk , met ons klein campertje verzopen we tussen de grote bakken.Op zich een mooie plaats , helaas niets voor ons.

Op 10 juni 2015, deze prachtige stek aangedaan. We waren helemaal alleen. Lekker koffie gedronken, maar te afgelegen om hier alleen te overnachten, helaas.

We hebben hier 10 juni 2015 overnacht. De coördinaten geven inderdaad de mixparking in het stadje aan, maar je moet naar het sportveld, waar achteraan fantastische plekken zijn aangelegd. Ook het sanitairgebouw is vrij nieuw en zeer netjes. Wel zijn de plekken schuin en zijn blokken nodig. Een rustige stek met ruime wandelmogelijkheden.

Op 9 juni 2015, hier eerst gekeken voor een overnachting. Het zag er inderdaad niet uit, zoals de vorige beoordelaar ook al aangaf. Heel jammer, we zijn maar doorgereden naar SC 184184 Haybes, dichtbij.

Op 9 juni 2015, was dit onze eerste overnachtingsplaats op weg naar Spanje. Een prima plekje, ondanks dat je aan de weg zit, geen enkele overlast. De omgeving leent zich ook prima om te wandelen.