@jahtan
- 2002
- Altro Altro Altro
- 2016
Bevestigde de prijs van 20,00 euro per dag, ik zal er niet meer heen gaan, er is beter in de buurt en tegen lagere prijzen.
Het gebied is weer regelmatig open.
Zeer comfortabele omgeving, voldoende kraampjes, gemiddelde prijs. Deels vervallen services, een enkele camperservice is te weinig voor zo'n groot aantal standplaatsen dat het lang moet wachten in geval van nood.
Alleen handig voor toegang tot de metro, voor de rest is het beter om over te vliegen: smalle stoelen, 24 uur per dag verkeerslawaai, laad- en lostijden die het praktisch onbruikbaar maken, inchecktijden die te krap zijn, zelfs als er zijn stoelen vrij. Waarschijnlijk is er in Rome beter, we gaan op zoek naar andere alternatieven.
Tarief verhoogd naar 20,00 euro/dag, de diensten zijn altijd hetzelfde gebleven als voorheen en er zijn geen douches zoals abusievelijk gemeld door een gebruiker hieronder. Alleen bereidheid om geld te verdienen, maar mensen zijn niet dom, sterker nog, het is nu bijna altijd leeg.
Parkeergelegenheid alleen gereserveerd voor degenen die profiteren van thermische behandelingen.
Per 14-06-2021 is het gebied afgesloten en ontoegankelijk.
De dagelijkse kost is nu € 20,00 en € 3,00 per uur. Voor een eenvoudige parkeerplaats is het gewoon schandalig.
Het is altijd prettig om op deze parkeerplaats te stoppen, een prijs die past bij de dienstverlening.
Stoppen in deze rustruimte is altijd erg prettig. Rustig 's nachts, camperservice kan verbeterd worden, maar het is niet de schuld van de beheerders (onvoldoende ligging). Uitstekend uitgangspunt voor wandelingen ter plaatse. We gaan altijd gewillig terug.
Ik bevestig dat honden de hele nacht blaffen. Bovendien is de stroomspanning te laag om de koelkast op elektrische stroom te laten werken. Moltro ver van het centrum en slechts gedeeltelijk met trottoir. Het kon beter.
In augustus 28 euro met laagspanningsstroom (koelkast werkt op gas ...). Vol met vliegen die je niet buiten kunt houden zonder lastig gevallen te worden (kudde opgesloten schapen). We wilden meer dag blijven, maar vertrokken na één nacht! Daarnaast is de camperservice totaal ontoereikend, op een hobbel en vol modder. Spectaculaire plek, maar we zullen zeker niet teruggaan!
In het laagseizoen in de winter gesloten. Geen telefoonnummer beschikbaar om te informeren naar de opening of anderszins van de parking. Als je veilig wilt zijn, ga dan ergens anders naartoe!
Altijd een aangename stop!
Open gebied en actieve services. Goed overnachtingspunt, rustig voor de nacht.
Uitstekende ontspanningsruimte, schoon en met ruime kraampjes. Water en grijs afvoer op elke plaats. De enige dissonanten opmerking is het openbaar vervoer naar het centrum. Aanbevolen gebied
Watervoorziening niet beschikbaar. De P5 is de drukste parkeerplaats, ik ben verhuisd naar de andere kant. Rustig van 9.00 uur (sluiting van het centrum om 20.00 uur), oké voor één nacht.
Gebied met beperkte manoeuvreerruimte tot op het bot, breedte van de middenbaan tussen de velden van 3 meter. Als je een voertuig hebt langer dan 7 meter kijk dan ergens anders, anders moet je vragen om uit te gaan .... Vuile baden (op 4 één kapot, alleen één met het avondlicht ....), shuttlebus maar 3 dagen het werd in het algemeen niet slecht onderhouden gebied gezien. Als u op zoek bent naar diensten op hoogte, ontspanning en rust, ga dan ergens anders heen!
Onlangs geopend gebied, te bezoeken voor degenen die graag in de natuur verblijven. Prachtige wandelingen in de omgeving! Rustige omgeving met alle voorzieningen.
Camperplaats voor ontspanning in de natuur. schoon en rustig, barbecueruimte en grote plaatsen grenzend aan speeltuin voor de kinderen.
Rustige camperplaats met plaatsen in natuurlijke terrein. Een beetje 'druk in het hoogseizoen.
Rustige omgeving om een paar dagen door te brengen. Een beetje 'lawaaierig' s nachts.